Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ωωωωχ. Ναρκωτικά και ..τσόντα. Τι νέο θα μας ετοιμάσει ο Γιωργάκης πάλι;


Σοκ και τριγμοί στον εύθραυστο γυάλινο κόσμο της σόουμπιζ. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε «καυτή» ατζέντα με ονόματα από το θαυμαστό χώρο του θεάματος που περιλαμβάνονται ως εκλεκτή πελατεία σε σπείρα ναρκωτικών! 'Ένα από τα ονόματα του φιγουράρουν είναι και αυτό γνωστού μοντέλου, πρώην εστεμμένης των Καλλιστείων! Επίσης εντόπισαν την ώρα της συνάντησης με τους εμπόρους, την αδελφή ενός υπουργού της κυβέρνησης. Είχε βγει να προμηθευτεί κόκα, για...δική της χρήση. Ο πρώτος βαθμός συγγενείας με πρόσωπο της κυβέρνησης, έχει εξάψει το ενδιαφέρον των λαγωνικών των σκανδαλοθηρικών μέσων. Συνολικά 50 άτομα αναμένεται να χάσουν τον ύπνο τους, από την εξάρθρωση πολυμελούς ομάδας Ελλήνων και ομογενών από το Καναδά που προμήθευαν με ναρκωτικές ουσίες τα «μεγάλα» σαλόνια. Οι διωκτικές αρχές κρατούν στα χέρια τους συνολικά οχτώ μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 30 έως 42 ετών και δύο αγοραστές, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Κοκαΐνη, έκσταση, χασίς, αλλά και όπλα περιελάμβανε το "μενού" των δραστών. Την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη ο αρχηγός της οργάνωσης. Οι διωκτικές αρχές κατέσχεσαν περί τα 2,5 κιλά κοκαΐνης, 18 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 6.895 χάπια έκστασης. Επίσης, μεταξύ άλλων κατέσχεσαν, δύο κιλά εκρηκτικής ύλης, δύο πυροκροτητές, δύο πιστόλια, 75 φυσίγγια, πέντε αυτοκίνητα, τρεις μοτοσικλέτες, πλαστά χαρτιά, αλλά και τεράστια χρηματικά ποσά.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η παλιά δόξα του ΔΟΛ και σημερινή σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού “Ταχυδρόμος” των Νέων κυρία Πέπη Ραγκούση, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις πολλές παρουσίες που θα κληθούν από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να δώσουν λόγο στην μεγάλη υπόθεση με την εξάρθρωση του κυκλώματος των ναρκωτικών που έβγαλε με επιτυχία η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Πέπη Ραγκούση, αδερφή της Υφυπουργού Εργασίας Άννας Νταλάρα, κόρη στρατηγού και πρώτη ξαδέρφη του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, φέρεται κατά στοιχεία της δικογραφίας να ακούγεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες να ζητάει να αγοράσει 10 gr κοκαΐνης από την εγκληματική ομάδα , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “θα ήθελε ΔΕΚΟ ( συνθηματικά ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ)γιατί είναι πολύ κουρασμένη”. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι στην στιχομυθία ακούγεται να λέει “να αγοράσω 10 gr γιατί είμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια”, δημιουργείται και μείζον πολιτικό θέμα.

Και στο ..καπάκι έρχεται σε κυκλοφορία και η ΠΕΤΡΟΥΛΑ:KAMA SUTRA (ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ).Η ΤΣΟΝΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ SIRINA ΜΕ ΤΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΣΕ 3D ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Ευκαιρία λοιπόν για …νέα μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails