Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής .




Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του δυνάστη στο προτεκτοράτο του που ξεκίνησε με την υπόδειξη στην αρχιγλαστρα τον Παπούλια σε τι γλώσσα να του απευθύνεται, διότι δεν του αρέσουν τα ελληνικά και προτιμά τα..γερμανικά. Και αντί ο ανεκδιήγητος αρχιγλάστρος να τον κράξει, του χαμογέλασε και το βούλωσε! Μιλώντας ενώπιον των βουλευτών μελών της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, Αφού δέχτηκε τις ευχαριστίες του υπαλλήλου του ΤΖΕΦΡΥ κατά το γνωστό ευχαριστώ τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, είπε προκλητικότατα στους παριστάμενους καραγκιόζηδες, πως αν ήταν Έλληνας, σήμερα θα ήταν και εκείνος στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά του ΔΝΤ…! Και δεν αποχώρησε κανένας πλην του κ. Νικολόπουλου της ΝΔ. Δηλαδή με λίγα λόγια τους είπε ,δεν μου γουστάρει η παρουσία σας ρε κολογλύφτες, και δεν σας έχω ανάγκη .Άντε να βγείτε στους δρόμους με τους πολίτες μήπως και συγκρατήσετε την ηθική κατρακύλα σας.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το θέμα της επιμήκυνσης του χρόνου του πηδήματος που μας κάνει ,ο επικεφαλής του ΔΝΤ συμφώνησε, είπε ότι θα υπάρξει διευθέτηση ή διακανονισμός χωρίς νέους όρους, «αρκεί η απλή βαζελίνη» και υποστήριξε ότι οι ευθύνες-μασαμπούκα για την οικονομική κατάσταση της Χώρας είναι διαχρονικές (!!!). Όμως, δεν αναφέρθηκε αν συμφωνούν με την «επιμήκυνση» και οι Ευρωπαίοι, δεδομένου ότι το ΔΝΤ έχει δώσει μόνο τα 30 από τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ… Εξάλλου τώρα αρχίζουν να παίζουν με καινούργιες «γκόμενες» Πορτογαλία Ισπανία και έλυσαν το σεξουαλικό τους.

Δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους βρωμερούς προδότες της βουλής να τον ρωτήσει:

Τι επιδιώκατε όταν προσφέρατε σαν λύση, για το χρέος της χώρας μας ένα μνημόνιο, ενώ γνωρίζατε ότι δεν είναι εφικτή η αποπληρωμή των χρεών μέσα από ένα τόσο βραχυχρόνιo δάνειο;

Στην ερώτηση ότι οι νέοι αναγκάζονται να φύγουν από την Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, απάντησε κυνικά: «αφήστε τους να φύγουν και δώστε τους κίνητρα αργότερα να επιστρέψουν και θα έχετε αποκομίσει οφέλη από τις επαγγελματικές τους εμπειρίες σε άλλες χώρες…» ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ…ΜΕΤΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Πολλοί στην ελληνική κοινωνία πιστεύουν ότι είμαστε «οι κακοί». Είσαστε όμως καλύτερα με μας εδώ. Όσο συντομότερα πετάξετε με τα δικά σας φτερά, ( ΣΑΝ ΤΟΝ..ΙΚΑΡΟ) τόσο το καλύτερο. Ο γιατρός προσπαθεί να σας βοηθήσει, μπορεί να μη σας αρέσουν τα φάρμακα ο γιατρός προσπαθεί να βοηθήσει. Τώρα εάν σας πιάσουν τίποτα παρενέργειες από το φάρμακο; Αυτό θα αποδειχτεί στην …νεκροψία σας. Μας ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ..ΑΣΘΕΝΗ ΕΠΙ ΚΛΙΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails