Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πλακώνονται κανονικά στο ΛΑΟΣ


Το απόκομμα έχει πλέον τριχοτομηθεί για τα καλά, διότι υπάρχει πλέον διαφοροποιήσει από την γραμμή Βορίδη του Πλεύρη ο οποίος βλέπει στις συνευρέσεις των οπαδών του να υπάρχει μεγάλη δυσφορία για τις νεοφιλελεύθερες τάσεις του.

Η πολιτική συμμορία των Βορίδη –Άδωνη λόγω και αυτής της νέας απώλειας αναφέρεται με εμετικούς όρους για τον Πολατίδη λόγω της συμπάθειας που τρέφει για τις θέσεις του Βελόπουλου και έχει προσαρτηθεί στην ομάδα του μαζί με τον Μαρκάκη. Έτσι ο Βελόπουλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρει πως υπάρχουν δυο τάσεις πλέον στον ΛΑΟΣ, και απομακρύνεται από τον νεοφιλελευθερισμό που τον… έκαψε. Αυτή βέβαια η στάση έχει επισύρει την οργή και την μήνη των μπουμπουκοβοριδικών, και όπου βρεθούν και σταθούν τον στολίζουν, με τα…. καλύτερα λόγια.

Ο Ροντούλης ως μη κολεγιόπαις την άλλη φορά παρά λίγο να …δείρει τον Βορίδη στην βουλή αφού προηγουμένως καταφέρθηκε εναντίον του με λόγια που δεν περιγράφονται, διότι βλέπει και αυτός ότι τους έχει τραβήξει σε ένα δρόμο που μόνο την πολιτική τους καταστροφή μπορεί να επιφέρει.

Υπάρχει και η ομάδα των πατριωτικό-προεδρικών Χρυσανθακόπουλος, Κολοκοτρώνης Ανατολάκης, Παπανδρέου, και μερικοί που συνυπάρχουν εξ ανάγκης.

Ο καρατζαφέρης τρέχει να αναμαζέψει τα αναμάζευτα, και αποφάσισε να κάνει άλλη μια κολοτούμπα και να αποστασιοποιηθεί από την…. συγκατοικήσει με το πράσινο ρετιρέ διότι βλέπει τον πολιτικό..καιάδα του. Τώρα το κατά πόσο θα γίνει πιστευτός μετά από τόσες περιηγήσεις ανά την πολιτική πιάτσα; θα το δείξουν οι επόμενες σφυγμομετρήσεις. Καλά θα κάνει πάντως να τους ρίξει καμιά… χαρτούρα για καλό και για κακό διότι τον βλέπουμε να βγάζει… δυάρες.

Τέλος επειδή λυπόμαστε τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ που προσεύχεται από ότι μάθαμε μέρα – νύχτα να μην διαρρεύσει στο διαδίκτυο η νέα επιστολή που του έστειλαν, ( και ειδικά στο ixnos), η οποία είναι πολύ χειρότερη σε καταγγελίες από την πρώτη που του έστειλε ο Αποστόλου και έκανε μεγάλο πάταγο, του λέμε να αφήσει τις μαλακίες και να κάνει σύσκεψη της Κ.Ε του αποκόμματος του για να εκτονωθεί η κατάσταση, γιατί θα φάει το γαμίσι του αιώνα από καταγγελτικές επιστολές κάποιων στελεχών. Αφού έκανε τον γύρω της Ελλάδος η επιστολή ρε πολιτικό αγγούρι, είναι δυνατόν να μην την έχει το ixnos που είναι ένα από τα λιγοστά αποκαλυπτικά blogs;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΧΤΟΥ ΡΕ ΜΑΚΗ ΜΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ίχνος τί εικόνες είναι αυτές που φτιάχνεις;; Έκανα νέο συκώτι από τα γέλια!!! Πιο πολύ γέλασα με τον Σιδέρη....

Related Posts with Thumbnails