Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κάτι αρχίζει να μυρίζει παράξενα, σε αυτή την… υπόθεση;


Ενώ πολλά blogs έχουν αναφέρει την είδηση ότι έπεσε Θύμα εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφήμισης ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, από 49χρονο πολιτευτή του ΛΑΟΣ και απόστρατο συνταγματάρχη, αλλά και την 45χρονη κόρη στρατηγού της ΕΛΑΣ, οι οποίοι φαίνεται ότι διατηρούν blog, μέσω του οποίου κατηγορούσαν τον ίδιο, αλλά και μέλη της οικογένειάς του, και ότι στο blog οι δύο δράστες αναφέρονται με βαρείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη της οικογένειας του, ενώ δεν δίσταζαν να στρέψουν τα πυρά τους και εναντίον της κόρης του κ. Φραγκούλη, Ευτυχία Φραγκούλη, οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος και συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι ΕΤ1, «Εικόνα σου είμαι – Επεισόδιο 3 – Οι δικοί μας ξένοι». Ένας από τους φερόμενους ως εκβιαστές blogger βλέπουμε να λέει Hellenicrevenge: ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ γράφοντας ότι: Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάλι μαζί σας με νεότερες ειδήσεις. Και εννοώ αληθινές ειδήσεις και όχι αυτά που οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι αναμασούν. Χτες σας ενημέρωσα για το άθλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης που κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα κέντρα .

Σήμερα ήλθε η επιβεβαίωση . Αυτοί οι οποίοι είχαν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο, στοιχεία που μόνο ο εισαγγελέας γνώριζε και η Ασφάλεια και για αυτό είναι υπεύθυνοι, σήμερα καταλαβαίνοντας το άνομο και ανήθικο της πράξης τους, που εκθέτει και την εξουσία που τους στηρίζει και που στηρίζουν, τώρα με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως έχω συλληφθεί προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την νεοταξίτικη κρατική ασφάλεια και το κέντρο της εξουσίας.

Ενημερώνω για μία ακόμα φορά τους συνέλληνες και εσάς τους φίλους μου ότι παραμένω ελεύθερη, ικανή να εκφέρω καθαρό ελληνικό λόγο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίμονους διώκτες του ελληνισμού οι οποίοι με την συκοφαντική τους πράξη εναντίον μας απέβαλλαν οποιοδήποτε ελληνόσχημο κάλυμμα (στολή) φορούσαν και έδειξαν πραγματικά πλέον τις εθνομηδενιστικές τους διαθέσεις.

Ειδικότερα πλέον ενημερώνουμε αυτούς, οι οποίοι παίζουν στον κόσμο τον ρόλο του “καλού μπάτσου” (εννοώ αυτούς που και από τον τίτλο τους επιθυμούν την φίμωση βλέπε φίμωτρο αλλά και από αυτούς που οικογενειακά επιδιώκουν τον εποικισμό της πατρίδας μας από το ισλάμ και την τουρκιά μην διστάζοντας να ντύσουν χανούμισσα και την γυναίκα τους βλέπε Ευαγγελάτος ) ότι θα ασκηθούν εναντίον τους όλα τα ένδικα μέσα τα οποία αφορούν όχι μόνο τις εναντίον μου επιθέσεις και παράνομες πράξεις τους, αλλά και τις υπηρεσίες που εμφανώς προσφέρουν με την στάση τους στο θέμα του εποικισμού της χώρας και της εκχώρησης κατ' αυτόν τον τρόπο, κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Εάν αυτό είναι η σοβαρή δημοσιογραφία την οποία υποτίθεται ότι πρεσβεύουν καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά το γιατί και το πως η πατρίδα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και της καταστροφής.

'Όσο για εμένα συνεχίζω να γελώ με τους κλόουν “έγκριτους” δημοσιογράφους και τα ψεύδη τους.

ΥΓ. Απευθύνομαι προς τους απόφοιτους της τιμημένης στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, να διαβάσουν τον κώδικα τιμής της Σχολής τους κλικ εδώ και να πράξουν όταν θα μπορούν αναλόγως.

ΥΓ. Το ιστολόγιό μας θα επανέλθει τάχιστα με συνεχή ροή ειδήσεων.

Επειδή είμαστε πάντα επιφυλακτικοί στις …ειδήσεις θα θέλαμε να έχουμε και την άποψη του 49χρονου πολιτευτή του ΛΑΟΣ και απόστρατου συνταγματάρχη, Εμείς γνωρίζουμε το όνομα του, αλλά δεν θεωρούμε σωστό να το πούμε πριν διαλευκανθεί αυτή η…. παράξενη υπόθεση. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν εκτός του ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ υπηρετήσας σε πολλά πόστα επί πολλά έτη το κόμμα, έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και ως Επιτελής στο ΓΕΣ, στην ΑΣΔΕΝ, στο Α' ΣΣ και σχηματισμούς των Β' και Δ' ΣΣ. Ήταν επικεφαλής του πρώτου Ελληνικού Ειρηνευτικού τμήματος στο Κόσσοβο. Διετέλεσε Διοικητής του 567 Τάγματος Προκαλύψεως.

Έχει τιμηθεί με τα μετάλλια : Χρυσού Σταυρό Τάγματος Φοίνικος, Χρυσού Σταυρό Τάγματος Τιμής, Μετάλλιο στρατιωτικής Αξίας Β' Τάξεως, Μετάλλιο Ευδόκιμου Δκσεως Β' Τάξεως, Διαμν. Αξκού Επιτελούς Διαμν. Ειρηνευτικών Αποστολών, Μετάλλιο ΝΑΤΟ.

Ασφαλώς το ΛΑ.Ο.Σ τηρώντας την γνωστή γκεμπελική τακτική έσπευσε ταχέως μέσω …καναλιών να διαρρεύσει ότι ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!... γράφοντας ότι

ME ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ

Ο συνταγματάρχης που συνελήφθη για εκβιασμό του αρχηγού ΓΕΣ έχει παρελθόν. Όπως μάθαμε πριν από λίγο ο Καρατζαφέρης τον εξεδίωξε από τον ΛΑΟΣ γιατί πριν από περίπου 2 χρόνια του είχε ζητήσει χρήματα για να μην αποχωρήσει με θόρυβο από το κόμμα... του! Πρόκειται για πολύ βρώμικη ιστορία που επιβεβαιώνει ότι στο διαδίκτυο έχουν παρεισφρήσει παρακρατικά και άλλα στοιχεία τα οποία κατά το δοκούν αναλαμβάνουν εργολαβίες για όποιον θέλουν να ξεπαστρέψουν!...

Κατά την γνώμη μας πρόκειται για ένα κατάπτυστο και καθαρά στημένο πόστ, Διότι εάν είναι έτσι ,γιατί …άργησε δυο χρόνια ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ να καταγγείλει το γεγονός όταν ο εν λόγω «εκβιαστής» του έκανε πολιτική ζημιά προσπαθώντας να δημιουργήσει καινούργιο κόμμα με την στενή συνεργασία επανακάμψαντος - μεταμεληθέντως έτερου μεγαλοστελέχους που είχαν φύγει ταυτόχρονα και μαζί, με τον φερόμενο εκβιαστή από το κόμμα του ;

Kαλά θα κάνουν λοιπόν μερικοί να κρατούν σε μικρό καλάθι τις απόψεις τους διότι η υπόθεση ..ίσως τώρα.. ανοίγει, και ίσως… βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεων. Εξάλλου η ενημέρωση είναι μονομερή, διότι αναφέρουν πως «σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογένειας – εκβίαζε τον αρχηγό ΓΕΣ».

Προσωπικά μας φαίνεται πολύ …άκομψο ένας στρατιωτικός με τέτοιες περγαμηνές να έχει πράξει ως του καταμαρτυρούν. Εάν τα έχει κάνει σημαίνει, ότι γενικά ο ελληνικός στρατός έχει πρόβλημα ….επιλογής προσωπικού, Αφού θεωρείται ότι για να πάει κάποιος ως διοικητής τάγματος σε KFOR …εκτός συνόρων, θα πρέπει να έχει περάσει από ..σαράντα κόσκινα .

Για επίλογο αφήσαμε το πόστ του skeftomasteellhnika του… ΛΑ.Ο.Σ ,που δεν… συκοφαντεί. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ να απαντήσει; Ή απαντάνε ΜΟΝΟ με μηνύσεις, φήμες, συλλήψεις κ.λ.π.; http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/blog-post_5039.html#ixzz18azRqEE7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails