Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Υπό διάλυση το ΛΑΟΣ στην Μεσσηνία.


Μετά το Λακωνικό ναυάγιο με την αποχώρηση του εκδότη της «Αδούλωτης Μάνης» Γιώργου Δημακόγιαννη ο οποίος λιτά ανέφερε ότι «Εξέλειπαν προ πολλού οι λόγοι εντάξεώς μου στις τάξεις τού Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού..... πάει για νέο ναυάγιο το απόκομμα στην Καλαμάτα αφού δεν θα πολιτευτούν οι Καρακύκλας, Ανατολίτης , Βουρνάς, και απέχουν οι Καρτσώλης, Σαμπατζιώτης, διότι δεν τους εκφράζει πλέον η πολιτική του Καρατζαφέρη, που κατεβάζει υποψηφίους τους γνωστούς υπαλλήλους του ΤΗΛΕΑΣΤΥ Ρακιτζή , Χαρίτο, και την… ξανθιά Καράμπελα ,οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τα τοπικά προβλήματα διότι είναι…. Μεσσήνιοι εξ Αθηνών.

Ο δε Καρακύκλας είχε προειδοποιήσει για το επερχόμενο ναυάγιο αποστέλλοντας δυο επιστολές – «βόμβες», στον Καρατζαφέρη την 1η μέχρι την 11η Οκτωβρίου που ανατίναζαν το πολιτικό σκηνικό και υποδομούσαν την υποψηφιότητα Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, διότι από τότε άρχισαν οι μεγάλες κολοτουμπες όπου επικρίνει τη στάση Τατούλη και επισημαίνει το πολιτικά οξύμωρο να στηρίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. στο Δήμο Καλαμάτας τον Παν. Νίκα μαζί με τη Ν.Δ., ο συνδυασμός του οποίου στηρίζει για την περιφέρεια τον Δημ. Δράκο, ενώ στην Καλαμάτα να στηρίζει τον υποψήφιο της Ν.Δ. και στην περιφέρεια τον υποψήφιο που έχει «καπελώσει» το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «οι πολιτικά ερμαφρόδιτες καταστάσεις οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα» όπερ και γένοιτο.

Σε αντιδιαστολή όλων αυτών ο χοντρός ανήγγειλε την προσχώρηση της γνωστής από το ….εξώγαμο κ. Αλίκης Αρβανιτίδη συζύγου του ξενογαμίκου αρνητή - τραγουδιστή Πασχάλη ο οποίος θα γράψει και τον νέο αρχηγικό ύμνο του ΛΑΟΣ , «εγώ δεν έχω βγάλει το… σχολείο, αλλά …πρωθυπουργός θα γίνω » και του ….πολιτικού άλτη από την νουδούλα στο ΔΗΣΥ κ. Ελευθέριου Ιορδανόπουλου ο οποίος με νέο άλμα προσγειώθηκε στο ..σκάμα του ΛΑΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε γνωριζω αλλά πριν γράψεις κάτι, να το διασταυρώνεις. Π.Χ. ο Καρτώλης είναι ένας φουκαράς (που μπήκε στο κόμμα με μέσω έναν εξαδερφό του), τον οποίο έδιωξαν από το κόμμα, εντέλως απαξιωμένο. Ο διωγμός του ήταν κέρδος για το τοπικό ΛΑ.Ο.Σ..

Ixnos είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ; KAI O ΣΑΜΠΑΤΖΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ; ΠΑΠΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;

Related Posts with Thumbnails