Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Άλλο…. κότες, και ..άλλο ….κόκορας. Οι κότες μόνο..κακαρίζουν. Ο κόκορας ρίχνει και κανένα….




Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αναγνωρίσει την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία στην περίπτωση που οι κάτοικοι της Αυτόνομης Δημοκρατίας ταχθούν υπέρ της απόσχισής της από την Ουκρανία και της ένταξής της στη Ρωσική Ομοσπονδία στο δημοψήφισμα που πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όπως διεμήνυσε σήμερα ο Τόνι Μπλίνκεν, στέλεχος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου! και πήρε αμέσως την απάντηση αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ξεκαθάρισε σήμερα και στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ότι οι κινήσεις της νόμιμης φιλο-ρωσικής κυβέρνησης της Κριμαίας είναι καθ’ όλα σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο.
Εν πάσει περιπτώσει, πρόκειται και πάλι για «κούφιες» απειλές, αφού δεν είναι δυνατόν οι ΗΠΑ να περιμένουν ότι η Ρωσία θα αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κριμαία έτσι απλά και την στιγμή που είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει την εφαρμογή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
Πολύ σύντομα οι Αμερικάνοι θα συνειδητοποιήσουν – αν και πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει – ότι με τα λόγια και της «νομικές κυρώσεις» δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ρωσικές κινήσεις στην Ουκρανία, ούτε στο ελάχιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails