Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Όλα τα ξεπουλώ όλα τα παραχωρώ




Πωλητήριο βάζει σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση στο ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Γραφείο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην ομογένεια.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, το πρόβλημα δεν είναι μόνο το γεγονός της πώλησης (τα χρήματα θα διατεθούν για την ελάφρυνση του χρέους) αλλά οι πιθανοί αγοραστές οι οποίοι μπορεί να είναι Τούρκοι ή Σκοπιανοί των ΗΠΑ.
Tα πουλάμε λοιπόν όλα για να μειώσουμε το χρέος. Η ελληνική κυβέρνηση, αποφάσισε να πουλήσει και το ιστορικό κτήριο της Ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον που στεγάζει το ελληνικό γραφείο τύπου.
Ο Μιχάλης Ιγνατίου γράφει στην ιστοσελίδα του
Το κτίριο βρίσκεται στον πιό σημαντικό δρόμο της αμερικανικής πρωτεύουσας, τη Λεωφόρο Μασσαχουσέτης.
Επώνυμοι ομογενείς εκφράζουν φόβους ότι το κτίριο μπορεί να καταλήξει σε τουρκικά ή σκοπιανά χέρια. Ήδη κυκλοφορούν φήμες για προτάσεις που κατέθεσαν Τουρκο-Αμερικανοί και Σκοπιανο-Αμερικανοί επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα προσφέρουν ευτελές ποσό για το κτίριο που βρίσκεται στην πιό πλούσια περιοχή της Ουάσιγκτον.…

Ομως η μεγαλη ειδηση για πολλους  ειναι οτι...Αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο Μιχαλολιάκου ο τοκογλύφος Μητρόπουλος

Δείτε και αυτό

Η Πειραιώς πούλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον ιδρυτή των CDS κολλητό του Παπανδρέου μέσω της Αγροτικής! Φτου σας προδότες. ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails