Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Χαμός στο δωμάτιο πανικού του Μαξίμου




Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Δήμο Αθηναίων υποχρεώνοντας σε επιστράτευση της τελευταίας στιγμής ακόμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προέβη σε δήλωση στήριξης για τον υποψήφιο της Συγγρού θέτοντας το δίλλημα «Άρης ή αναρχία»!...
Όπως όλα δείχνουν τα μηνύματα που λαμβάνουν οι επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος για τον υποψήφιο της ΝΔ δεν είναι και τόσο ενθαρυντικά τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το crashonline.gr
Το γεγονός ότι επιστρατεύεται ο ίδιος ο Σαμαρισκος  να κάνει δήλωση στήριξης για μία συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αυτή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος που έχει προκύψει.
Στη δήλωσή του θέτει μια σειρά διλημμάτων υπερ του Άρη Σπηλιωτόπουλου και κατά των τριών βασικών ανταγωνιστών του:
«Το δίλημμα στην Αθήνα είναι συγκεκριμένο, πολύ συγκεκριμένο. Θα αφήσουμε την πόλη στην αδράνεια και σε όσους θέλουν την αναρχία; Ή θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη, για να πάει η Αθήνα μπροστά; Προς αυτή την κατεύθυνση είναι η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου».
Όπως φαίνεται το σχέδιο Β" της Συγγρού, που αποκάλυψε πριν λίγο το crashonline.gr, τίθεται σε εφαρμογή πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν!
Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το μεσημέρι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει προβεί σε καταγγελία για παράνομη προεκλογική δραστηριότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, την οποία παραδέχθηκαν από το γραφείο του Άρη.
Ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι το κείμενο που αποστέλεται με sms υπερ της υποψηφιότητας  Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι ακριβώς στην ίδια γραμμή της δήλωσης που έκανε ο Σαμαρισκος, πολλές ώρες αργότερα από την καταγγελία Κακλαμάνη που αποκάλυψε και το sms. Και στο sms που κυκλοφορεί από το πρωί και στη δήλωση Σαμαρά που έγινε το απόγευμα γίνεται αναφορά σε όρους όπως απουσία, αδράνεια και αναρχία και τίθενται διλληματικού χαρακτήρα ερωτήματα υπερ του κ. Σπηλιωτόπουλου!
Πριν λίγο ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολιάσει τη δήλωση Σαμαρά υπέρ Σπηλιωτόπουλο κάνοντας λόγο για καταπάτηση της εκλογικής νομοθεσίας από τον Πρωθυπουργό.




Ευθεία απειλή της χούντας στους θεσσαλονικιούς
 *ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails