Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η χρυσή αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών




Με τον αρχηγό της καθώς και βουλευτών στην φυλακή ,με ένα ασύλληπτο κυνηγητό των οπαδών της χρυσής αυγής ,με έναν ασύστολο αποκλεισμό και δυσφήμηση από τα εντεταλμένα Μ.Μ.Ε  καταφέρνει να φέρει ποσοστά πάνω από τα προηγούμενα της και σε μερικές περιοχές έρχεται μάλιστα ως τρίτη δύναμη. Μεγάλη η νίκη της στην Κρήτη όπου τα κανάλια την είχαν κυριολεκτικά εξαφανίσει με ποσοστό που αγγίζει το 5%, χωρίς να συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά ότι σε πολλά εκλογικά κέντρα είχαν… χαθεί τα ψηφοδέλτια της.
Tα ΜΜΕ «αδυνατούν να διαχειριστούν τα υψηλά εκλογικά ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής" στον μεγαλύτερο Δήμο και την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας», δήλωσε μέσα από ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των exit poll που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες. 

«Όπως όλα δείχνουν παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, ιδίως στον Δήμο της Αθήνας, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον δεύτερο γύρο», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, όπου υπογραμμίζεται ακόμη πως «η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά και το Σύστημα του μνημονίου και της προδοσίας έχει ήδη αρχίσει να τρέμει».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σοκ και δέος στα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων από την ραγδαία άνοδο των Εθνικιστών - Παρουσιάζουν μόνο δείγμα από τα exit-poll. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα στον Δήμο της Αθήνας
Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ βρίσκονται σε πανικό και αδυνατούν να διαχειριστούν τα υψηλά εκλογικά ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής" στον μεγαλύτερο Δήμο και την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στην τηλεόραση απέχουν ασφαλώς από την πραγματικότητα, καθώς οι ίδιοι οι δημοσκόποι εμφανίζουν το 75% του δείγματος και μεγάλες αποκλίσεις στα ποσοστά των υποψηφίων.

Όπως όλα δείχνουν παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, ιδίως στον Δήμο της Αθήνας, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον δεύτερο γύρο.

Στην περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλλον κατακτά την τρίτη θέση. Η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά και το Σύστημα του μνημονίου και της προδοσίας έχει ήδη αρχίσει να τρέμει.
Η Χρυσή Αυγή θα σας ενημερώνει πρώτη για την ροή των πραγματικών αποτελεσμάτων». 
«Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν στα exit polls απέχουν από την πραγματικότητα



Χρυσή Αυγή: «Λένε ψέματα τα exit poll! Δεύτερος ο Κασιδιάρης, τρίτος ο Παναγιώταρος»!




Χ.Α: “Μάχη για τον δεύτερο γύρο στην Αθήνα – Χτυπάμε την τρίτη θέση στην περιφέρεια Αττικής”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails