Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πάμε για ολικές παραγραφές




Θυροκολλήθηκε πριν από λίγη ώρα η εντολή λήξης των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής, που οδηγεί στην μετάβαση του σώματος σε θερινά τμήματα.
Έτσι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής.
Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών φαίνεται να επιβεβαιώνεται με την κυβέρνηση να προχωρά άμεσα στη διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας του σώματος και στη μετάβαση σε θερινά τμήματα.
Η θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος που θα λήξει τις εργασίες της Ολομέλειας και θα ανακοινώσει τις εργασίες των θερινών τμημάτων αναμένεται εντός της ημέρας γύρω στις 18.00 το απόγευμα. 



 


ΒΙΝΤΕΟ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΧΡ.ΠΑΠΠΑ: “ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΗΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΡΕ ΤΑΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ!”-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 


ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ENERGA, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ: “ΠΗΡΕΣ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ”. ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΟΥΤΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails