Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Η σημερινή δήλωση του ….κεντροδεξιού ….Καρατζαφέρη




Ο Καρατζαφέρης, που εάν δεν ασχολούνται μαζί του, φροντίζει …αυτοασχολουμενος να είναι στην επικαιρότητα  ερωτηθείς από δημοσιογράφους (STAR τηλεόραση) αναφορικά με διάφορα σενάρια περί συνεργασιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, δήλωσε τα εξής:
«Η ασκούμενη πολιτική από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί, δεν την πιστεύω.
Ταυτοχρόνως όμως, πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας, δείχνει μια ανωριμότητα για να κυβερνήσει τον τόπο. Χρειάζεται λοιπόν να αλλάξει πολιτική η Ν.Δ, να αλλάξει πολιτική ο κ. Σαμαράς για να μπορέσει να υπάρξει διάλογος που θα σώσει τον τόπο». «Ατενίσαμε το 3% αλλά δεν το ακουμπήσαμε . Μάλλον μας το…. Ακούμπησαν.  Το ποσοστό που πήραμε οφείλεται σε συστηματική και επίμονη δουλειά από τα εναπομείναντα κορόιδα,  και νομίζω κερδίσαμε την μάχη με τους δημοσκόπους που μας έδιναν 0.5% μέχρι πριν 20 ημέρες . Είχαμε κηρυχθεί σε πολιτική αφάνεια και ευτυχώς που υπήρχαν κάποιοι καλοί φίλοι όπως ο κ. Γ. Παπαδάκης που έδωσαν το μήνυμα ότι υπάρχουμε». ..

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο T/Σ ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη.
Είμαστε το μόνο κόμμα της Κεντροδεξιάς με ανοδικά ποσοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails