Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Θα πηδηχτώ από το… παράθυρο.

Από το φίμωτρο που δεν είναι του…. Παπαγιάννη?

«ζήτησε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη παρακαλώντας τον να του στήσει το ιστολόγιο το οποίο διαχειρίζεται από το σπίτι του και από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Αριστείδη Τσιπλάκου! Πρόκειται για ένα ιστολόγιο με μηδενική επισκεψιμότητα στο... οποίο ο Μυλωνόπουλος βγάζει τα απωθημένα του εναντίον του Καρατζαφέρη τον οποίο προσπαθεί να εκβιάσει υβρίζοντάς τον και και λασπολογώντας εναντίον του. Ο Παπαγιάννης πράγματι του έφτιαξε το ιστολόγιο, όπως του ζήτησε ικετεύοντας τον ο Μυλωνόπουλος. Ο μπεκρής τον φωτογράφισε εν αγνοία του παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, για τα οποία ο Παπαγιάννης θα ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης για κακούργημα.»

Δείτε και εδώ

Επιτέλους ο Παπαγιάννης παραδέχτηκε πως αυτός του έφτιαξε το blog.Την αποκάλυψη κάνει το φίμωτρο που δεν είναι του…. παπαγιαννη, αλλά του μακρυ-χερο-χιλιαρικο-Γιάννη. Η σαπίλα σας κύριοι και τα ψέματα σας δεν έχουν όριο. Εσείς οι «επαγγελματίες» του διαδικτύου που δεν γνωρίζουμε ούτε τι υπηρετείται ούτε τι …θεό «λατρεύεται», βρωμίζεται στην κυριολεξία το διαδίκτυο. Δεν είναι καλύτερα να το αφήσετε στους εραστές του; Το να κατηγορείς κάποιον γιατί έτσι νομίζεις ότι είναι, άσχετα εάν είναι σωστό η λάθος, διότι αυτά είναι σχετικά εξαρτάται από ποια μεριά το βλέπεις ,με το να εκτελείς «εντεταλμένη εργασία» από τα αφεντικά σου είναι η μέρα με την νύχτα. Και δυστυχώς οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι είσαστε όμηροι, και υποχρεωμένοι έξαλλου να το πράξετε για τον άρτο τον επιούσιο. Εκεί έγκειται η διαφορά μας. Εμείς την ενημέρωση τα σχόλια και την κριτική, την κάνουμε για χόμπι και μεράκι. Όσο για κακούργημα κ.λ.π καλύτερα θα ήταν να κάνει αγώνα για τα κακουργήματα που έχουν διαπραχτεί από τους πολιτικούς μας, εις βάρος της τσέπης των συμπολιτών μας πρώτα, διότι το άλλο είναι περιττή πολυτέλεια.

Και μια τελευταία κουβέντα για τον «φίλο» Παπαγιάννη. Θα έρθει η ώρα που θα καταλάβεις ποσό λάθος είσαι ,και πως ποντάρισες σε …κουτσό άλογο. στο λέμε ειλικρινά με πολύ συμπάθεια. αλλά ίσως τότε να είναι αργά. Καλά θα κάνουμε όλοι να Προσέχουμε την …υστεροφημία μας, διότι ….τα πάντα ρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails