Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Σφάζονται οι ακροδεξιοί για την… εκλογική …πίτα.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα του κόσμου, οι NY Times, φιλοξενούν άρθρο, όπου ο συντάκτης του δημοσιεύματος βρέθηκε στην προεκλογική εξόρμηση της Χρυσής Αυγή, το… ελληνικό «υπερεθνικιστικό κόμμα» όπως αναφέρουν οι Times:
Η Ν.Υ Τimes κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή μπορεί αυτή τη φορά να μπει στη Βουλή.
Το κόμμα διεξάγει την προεκλογική εκστρατεία στους δρόμους, κάτι που άλλοι πολιτικοί αποφεύγουν, καθώς φοβούνται για τις οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών που τους κατηγορούν για την οικονομική κατάρρευση.

Ακόμη κι αν η Χρυσή Αυγή αποτύχει να μπει στη Βουλή, έχει ήδη απήχηση στην κοινωνία, αναφέρει το άρθρο των NY Times που τονίζει ότι για να διασκεδάσουν τους φόβους των πολιτών για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα που αυξάνεται, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να διεγείρουν εθνικιστικά αισθήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και το άρθρο στην σελίδα της εφημερίδας, μαζί με τα δεκάδες σχόλια πανικόβλητων Αμερικανών και άλλων, που μιλάνε για "άνοδο του φασισμού"!




Την ίδια στιγμή οι Χρυσή Αυγή επιτίθεται σφόδρα στον Καμμενο με άρθρο όπου μεταξύ άλλων λέει …Πριν καλά-καλά το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας θάψει οριστικά το πολιτικό πτώμα του ΛΑ(γ)ΟΣ και τον κωλοτούμπα αρχηγό του, αφού πρώτα ξεζούμισε τις πολύτιμες υπηρεσίες του, να σου κι έβγαλε νέο λα(γ)ό από το μαγικό καπέλο του. Και ιδού με την αποκριάτικη στολή του “πατριώτη” ο μεγάλο-μπουρζουάς Πάνος !

Και η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν έμμεσα στον Καρατζαφέρη μετά από επιθυμία του κουμπάρου της Βορίδη , στα "Επίκαιρα" λέει :

«Επικρίνω δριμύτατα τους βουλευτές που παρουσιάστηκαν ως «πατριώτες», εξελέγησαν ως «πατριώτες» και ψήφισαν ένα πρόγραμμα το οποίο κάνει τον ελληνικό λαό να πεθαίνει και του αφαιρεί κάθε εθνική ακεραιότητα.
Είναι ένα πρόγραμμα που βάζει τους Έλληνες υπό το ζυγό της σκλαβιάς. Βρίσκω αυτή τη συμπεριφορά ιδιαίτερα απεχθή και προσωπικά δεν συμβαδίζω με τέτοιες θέσεις».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η κ.ΛΕΠΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ κ. Μ. ΒΑΡΙΔΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΑΓΟΥΣ :
http://ellhnografos.blogspot.com/2012/04/video.html

Related Posts with Thumbnails