Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Λέτε να πλακωθούν αναμεταξύ τους;


Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα ενός δεύτερου εμφυλίου πολέμου καθώς 25 Πολιτείες (με Ρεπουμπλικανούς κυβερνήτες) στέλνουν ενισχύσεις από τις δικές τους Εθνοφρουρές στο Τέξας για να μην γκρεμίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τείχος που προστατεύει τα σύνορα του με το Μεξικό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τ.Μπάιντεν έδωσε 24 ώρες στο Τέξας για να συμμορφωθεί με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και να μεταβιβάσει τα φυλάκια συνοριακής περιπολίας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ενώ στην απόφαση αυτή προβλέπεται και η αφαίρεση του συρματοπλέγματος. Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν διέπραξε «εσχάτη προδοσία» αποτυγχάνοντας ή μη θέλοντας να ελέγξει τη ροή των παράνομων μεταναστών και έχοντας παραμελήσει την ασφάλεια των συνόρων. Μπορεί να επιχειρηθεί  μία ομοσπονδιακή επέμβαση κατά της Εθνοφρουράς του Τέξας αλλά και των Εθνοφρουρών των υπόλοιπων 25 Πολιτειών που έχουν σπεύσει για βοήθεια; Οι κυβερνήτες των 25 πολιτειών εξέδωσαν κοινή δήλωση δηλώνοντας την προθυμία τους να στηρίξουν το Τέξας εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης, κάτι που χαρακτηρίζεται ως «εξέγερση» κατά της Ουάσινγκτον

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον συνάδελφό μας Κυβερνήτη, Γκρεγκ Άμποτ, και την Πολιτεία του Τέξας στη χρήση κάθε εργαλείου και στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένων των συρμάτινων περιφράξεων, για την ασφάλεια των συνόρων», αναφέρει η κοινή δήλωση και συνεχίζει: Να σημειωθεί ότι ο κυβερνήτης του Γουαϊόμινγκ Μαρκ Γκόρντον φωτογραφήθηκε δίπλα στον φράχτη του Τέξας με όπλο λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε όλοι συνοριακές Πολιτείες, το Τέξας χρησιμοποιεί κάθε εργαλείο για να προστατέψει τους Αμερικανούς πολίτες»!

«Το κάνουμε εν μέρει επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται να εφαρμόσει νόμους για τη μετανάστευση που ήδη υπάρχουν και επιτρέπει παράνομα τη μαζική αποφυλάκιση με όρους σε όλη την Αμερική των μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας».

 

«Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: 25 Πολιτείες στέλνουν ενισχύσεις στο Τέξας για να μην γκρεμίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τείχος με Μεξικό

 

Για αυτό φωνάζει το Τέξας: Δείτε ποιόν αφήνουν να μιλάει στις ΗΠΑ και να ετοιμάζει ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ

 

Οι Ρώσοι βλέπουν «τρελό σενάριο» για τις ΗΠΑ: «Ανεξάρτητο Τέξας και εμφύλιος»

 

Βαθιά συνταγματική κρίση στις ΗΠΑ: Βόμβα με TEXIT και Συνομοσπονδία Νότου -“Ο Μπάιντεν παραβίασε το «συμβόλαιο»” λένε οι 25 Πολιτείες και ακονίζουν τα όπλα…

 

Στο χείλος εμφυλίου πολέμου οι ΗΠΑ: 25 Πολιτείες ενεργοποίησαν το Σύνταγμα και ανέπτυξαν την Εθνοφρουρά – Ετοιμάζονται για μάχες με τις δυνάμεις Μπάιντεν!

 

Όλα δείχνουν ότι ο Παγκόσμιος-πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος! Ο ΓΕΣ Σουηδίας καλεί τον πληθυσμό να προετοιμαστεί για πόλεμο με Ρωσία. Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα στην Βρετανία και πουλούν F16 και F35 σε Τουρκία, Ελλάδα, Ισραήλ!

 

Η Γερμανία ετοιμάζει «άκρως απόρρητο» αμυντικό σχέδιο

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails