Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Τι μπαρούφες είναι αυτές φίλε ΣΙΔΕΡΗ;



Τελικά σε "κοσμηματοπωλείο" τείνει να μετατραπεί ο ΛΑ.Ο.Σ. Κάποιοι σε κάποια κόμματα, δεν μπορούν ή ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν, την αξία ορισμένων ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ που διαθέτουν και τα ... πετάνε.
Έλα όμως που κάποιοι άλλοι αναγνωρίζουν τα δυσεύρετα αυτά διαμάντια και την αξία τους και τα ... αξιοποιούν;
Μιλάμε για το αποδεδειγμένο διαμάντι ΠΟΛΛΩΝ καρατίων τον κ. Γιάννη Κοραντή, ίσως το πιο σκληρό διαμάντι που πέρασε ποτέ από την ΕΥΠ, αλλά το κακό για τη ΝΔ είναι ότι τα διαμάντια είναι από τα πιο σκληρά ορυκτά. ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΣΚΙΖΟΥΝ απο τζάμια μέχρι πολιτικές πανοπλίες και βγάζουν στην επιφάνεια, τη βρωμιά, τη δυσωδία και τη διαφθορά που κρύβουν μέσα τους.

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ κ.Ι.ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ;

"Τελικά σε "κοσμηματοπωλείο" τείνει να μετατραπεί ο ΛΑ.Ο.Σ.Τα διαμάντια είναι ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ , δεν ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ δεν ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ, δίνουν τη ΛΑΜΨΗ τους σε όποιον τα έχει και τα αξιοποιεί.Κάποιες πληροφορίες μου, λένε ότι ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΚΑΙ αυτό το Διαμάντι, θα έχει την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ θέση στη βιτρίνα του ΛΑ.Ο.Σ. Το ελπίζω και το εύχομαι."

Σχόλιο δικό μας:

Μιλάμε για κάποιον συνεργαζόμενο με την δικτατορία, όπου τότε έκοβε τα διαβατήρια των δημοκρατών αντιφρονούντων. Διέπρεψε στη Βόννη, όπου σαν κολλητός του Μητσοτάκουλα του έκανε παρέα στην "αντίσταση" κατά της επταετίας...

Οσονούπω λοιπόν, οσονούπω, πάραυτα, ασκαρδαμυκτί, αυθωρεί και παραχρήμα τρισμέγιστε! Assholes are forever, τρισμέγιστε αδάμαντα.

Εκεί, εκεί μαζί με τα άλλα, τα υπόλοιπα "διαμάντια".

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν μας λες Σιδέρη; ο χέρι-χέρις στα έμαθε αυτά; Από και ως που ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ θα είναι με τον ΛΑ.Ο.Σ; επειδή βλέπει ότι δεν τραβάει το απόκομμα του προσπαθεί δια της πλαγίας παραπληροφόρησης να κάνει διαφήμιση; Εκτός εάν είναι νέα εντολή από το αφεντικό του. Εσύ που είσαι τώρα στα μέσα και στα έξω θα ξέρεις. Όσο για το «διαμάντι» είναι μάλλον «επίτιμο κρύσταλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails