Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Βάζει «λουκέτο» στα γραφεία του ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;


Ο καρατζαφύρερ έκανε το ποιο σοφό πράγμα . «Αποτελείωσε» όλα τα λαμόγια που είχε στα κολο-γραφεία του. Επιτέλους κατάλαβε ότι, εάν το απόκομμα του δεν πάει η δεν πήγε μπροστά, ένα μερίδιο ευθύνης έχουν οι κλίκες και οι αποκλεισμοί που έκαναν όλα τα ψευτο-τρωκτικά των γραφείων του για να «σιγουρεύουν» την θέση τους. Μπορεί να ήταν κάποιοι δυστυχείς που είχαν ανάγκη για εργασία, αλλά στην πορεία φάνηκε πως ήταν κομπλεξικοί, και ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν την καρέκλα και να το παίζουν εξουσία. Η υποτίμηση γενικώς της προσφοράς των «εθελοντών» εκ μέρους των, ήταν σε ημερήσια διάταξη με αποτέλεσμα να υπάρχει «φραγή» στην επίλυση των θεμάτων που ήταν καίρια για την καλύτερη λειτουργία του αποκόμματος. Τον χέρι-χέρι τον έχουμε κατηγορήσει για πολλά και τα οποία συνεχίζουν να ισχύουν άλλα είμαστε και αμερόληπτοι. Αποκαλώντας τους έμμεσα άχρηστους (βαριά κουβέντα) ήξερε ότι ικανοποιούσε έναν μεγάλο αριθμό «εθελοντών».( Πονηρός το βλαχαδερό).Εάν αυτοί οι κύριοι είναι σωστοί θα πρέπει να ανοίξουν τώρα το στόμα τους και αποκαλύψουν τα όσα «γνωρίζουν». Εάν δεν το κάνουν είναι άξιοι της τύχης τους, και πολύ καλά τους κάνει ο κάθε Καρατζαφέρης. Τέλος σε ότι αφορά τα «πτυχία» ,είναι γνωστή η «απέχθεια» του αγράμματου αρχηγού στους μορφωμένους, αλλά είναι γνωστή και η δουλοπρέπεια ορισμένων «μορφωμένων» στον Σανοπώλη. Οπότε και εδώ έχει ΔΙΚΙΟ. Εμείς όμως θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω κι θα πούμε ότι καμιά «επιχείρηση» δεν διώχνει όλο το προσωπικό της ταυτόχρονα εκτός, εάν έχει ήδη βρει «καλύτερους» αντικαταστάτες, η της έχουν επιβάλει οι μελλοντικοί «αγοραστές» να το αντικαταστήσει και έτσι να είναι ποιο εύκολη η «συγχώνευση» με την άλλη γειτονική «εταιρία» της Διονυσίου αρεοπαγίτου, αφου από ότι μάθαμε, οι «γνωστοί διευθυντές» θα κάνουν την επιλογή των νέων «υπαλλήλων». Και ο νοών νοήτω.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ « ΕΣΧΑΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ »: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ?

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
"ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ"
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ.

ΠΕΣ ΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑ.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι,αυτος δηλαδη που μας κυβερναει και κανει 100 σαρδαμ το λεπτο ειναι καλυτερος απο τον σανοπολι που ειναι και αυτοδημιουργιτος;συνελθεται ρε παιδια να εισαστε και λιγο αντικημενικοι,γιατι τοσο μισος;

Related Posts with Thumbnails