Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Θα ξυπνήσετε ρε καραγκιόζηδες;


Μεγάλη Αλβανία, όπως την σχεδίασε ο Χίτλερ και την παρέδωσε στους συνεργάτες του Αλβανούς, οι οποίοι έχουν και μια μεγάλη πληθυσμιακή αύξηση στα χρόνια μας: με 35% Αλβανόφωνων στην ΠΓΔΜ, 30% στο Μαυροβούνιο και θα βρεις και μεγάλο τμήμα τους στην Νότια Σερβία, καθώς υποβόσκει κι ένα ζήτημα αλυτρωτισμού και εθνικών διεκδικήσεων, και υπολόγισε μαζί με όλα τ’ ανωτέρω: και το 10% με 15% ίσως και παραπάνω που υπάρχει μέσα στην Ελλάδα…. ….

ΡΩΣΙΑ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Από την πλευρά της η Ρωσία ανησυχεί σοβαρά για τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, περί κατάργησης των συνόρων, μεταξύ των περιοχών των Βαλκανίων, όπου κατοικούν αλβανικοί πληθυσμοί.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι στη δήλωση αυτή πρέπει να
....

υπάρξει η δέουσα αντίδραση, πρωτίστως από την πλευρά της ΕΕ, αλλά και από την πλευρά του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη συνάντησή του με τον Σέρβο ομόλογό του Βουκ Γέρεμιτς. Όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι «η Αλβανία, καθώς και το Κόσοβο και τμήμα της "Μακεδονίας", όπου διαμένουν κυρίως Αλβανοί, οφείλουν να ανοίξουν τα σύνορα και να ενεργοποιήσουν τις σχέσεις μεταξύ των Αλβανών».
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, «ορισμένοι Αλβανοί ονειρεύονται από καιρό τη δημιουργία της λεγόμενης μεγάλης Αλβανίας, η οποία συμπεριλαμβάνει την ίδια την Αλβανία, το Κόσοβο, τη "Μακεδονία", την ελληνική περιφέρεια της "Τσαμουριάς" και ορισμένες ακόμη περιοχές».

Και έτσι με αυτές τις δηλώσεις Μπερίσα και στο μέλλον θα γίνουν σίγουρα και από τους Τούρκους, φαίνετε πλέον ξεκάθαρα τι εξυπηρετούν οργανώσεις τύπου NO BORDER τις οποίες χρηματοδοτούν ο Σόρος και η παρέα του..Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails