Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Έστειλαν το «μήνυμα» νίκης στον Καραμανλή ?


Βόμβα-μήνυμα στον Καραμανλή; Προβοκάτσια παρακρατικών μηχανισμών για να παρεμποδίσουν την προσέλευση του κόσμου στην μεγάλη αποψινή συγκέντρωση της ΝΔ; Ενέργεια τρομοκρατών που θέλουν να κάνουν επίδειξη ότι δεν τους αγγίζει κανείς και μπορούν να κτυπούν όπου και όποτε θέλουν; Η βομβιστική ενέργεια που έγινε μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές σημειώθηκε στις οκτώ και δέκα πολύ κοντά στην εξέδρα όπου μιλούσε εκείνη την ώρα ο Κ. Καραμανλής. Η βόμβα, εξερράγη δίπλα στον κινηματογράφο Αλεξάνδρα, σε παρακείμενο στενό 150 μέτρα από την κεντρική εξέδρα και ήταν τοποθετημένη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε χύτρα ταχύτητας σαν και αυτές που βρέθηκαν στο σπίτι-γιάφκα της οργάνωσης στο Χαλάνδρι, καθώς και σαν και αυτήν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του γραφείου της κ. Κατσέλη. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, μικρής ισχύος, ήταν τοποθετημένος μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γκιλφόρδου 6, στην πλατειά Βικτορίας. Λίγο πριν από την έκρηξη,…..

Μάλλον ήταν «πυροτέχνημα» για την νίκη, των πάσης φύσεως αναρχο-παρακρατικο-αυτόνομων, με την ήττα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.



άγνωστοι ειδοποίησαν με τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Φέρονται να είπαν ότι εντός δέκα λεπτών θα εκραγεί βόμβα.
Ωστόσο η έκρηξη έγινε νωρίτερα. Από αυτή τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα τζαμιού ένα άτομο που είχε πάει στο σημείο για να παραλάβει τη μοτοσικλέτα του και μεταφέρθηκε προληπτικά για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε δύο μοτοποδήλατα που ήταν σταθμευμένα δίπλα ενώ έσπασε και το τζάμι ενός καταστήματος.
Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρει επί τόπου υπολείμματα χύτρας, καλώδια και κομμάτια ρολογιού. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails