Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τώρα πλάκα μας κάνουν; Αυτοί είναι ο Ε.Α ;




Καλά αυτοί είναι της πολυδιαφημισμένης και πολυκαταζητουμενης τρομοκρατικής οργάνωσης επαναστατικός αγώνας η πυρήνες η όπως διάολο θέλουν να λέγονται; Αυτούς έπρεπε κανονικά να τους είχαν, ειδικά τον Μαζιωτη, (εάν τους ειχαν) σε συνεχή παρακολούθηση .Πότε έβαζαν τις βόμβες? Μήπως μεταφερνόντουσαν σε «παράλληλο σύμπαν»: Κάτι δεν «κολλάει» στην όλη υπόθεση.

Αυτοί είναι οι συλληφθέντες που φέρονται να συμμετείχαν στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός αγώνας"

Μαζιώτης Νίκος του Αγαμέμωναν ετών 39

Παναγιώτα Ρούπα του Βίκτωρα ετών 41

Σταθόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου ετών 32

Κορτέσης Χριστόπουλος του Γεωργίου ετών 31

Νικητόπουλος Σαράντος του Ευσταθίου ετών 32

Γουρνάς Κώστας του Δημητρίου ετών 30

Στο σπίτι του Μαζιώτη και της Ρούπα στα Καλύβια κατασχέθηκε σκληρός δίσκος με προκηρύξεις του "Επαναστατικού αγώνα" και προσχέδιο για επόμενη επίθεση. Χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων για επικείμενες ενέργειες.


3 σχόλια:

Dimitri είπε...

Ξέχασαν τον Πάγκαλο.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Για να ξέρουμε ΤΙ λέμε ε;
ΔΕΝ είναι δυνατόν να με βρίζετε ακατάσχετα και να μην αντιδρώ;. ΟΛΑ όσα γράφετε για μένα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ψευδέστατα. Ούτε ΙΧΝΟΣ αλήθειας. ΜΟΝΟ ΨΕΥΔΗ. Τι κάνω λοιπόν εγω ο θιγόμενος τώρα; Αν γνωριζόμαστε ή αν είμαστε μούρη με μούρη ΔΕΝ θα τα λέγατε αυτά λόγω θρασυδειλίας. ΕΚ του ασφαλούς λοιπόν πουλάτε την εξυπνάδα (;;) σας. Δεν διαφωνώ σε μην ανωνυμία των bloggs όταν υπάρχουν προσωπικοί λόγοι (εργασιακοί κ.λ.π.) αλλά δεν συμφωνώ να υπάρχει το ακαταδίωκτο όταν έχουμε ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΠΙΛΩΣΗ ατόμων, όπως ΜΟΝΙΜΑ κάνετε εσείς. ΙΣΟΤΗΤΑ είπαμε. Ομως ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ;; Αυτή τη Δημοκρατία ψάχνετε; Μόνο στο Γ`ΡΑΪΧ θα τη βρείτε.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ: Επιστρέφω τους αλητήριους χαρακτηρισμούς , γιατί είναι μακρυά απο την κοινωνική μου παιδεία και στέκομαι μόνο στην... "καταγγελία" (;). ΟΥΔΕΠΟΤΕ συγγενής μου οποιουδήποτε βαθμού, εμμίσθως ή αμμίσθως , σε υψηλή ή χαμηλή θέση "διορίσθηκε" ΠΟΤΕ στο ΛΑ.Ο.Σ. Όπως ΚΑΜΜΙΑ συγγένεια επίσης, ΔΕΝ έχω με τα προαναφερόμενα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. Θα παρακαλούσα πάντως, τους ΑΝΕΥ ανδρισμού κρυπτόμενους γράφοντες, να προσέχουν τους χαρακτηρισμούς τους γιατί μπορεί, -όχι εγώ βέβαια- κάποιος αρμόδιος (Εισαγγελέας π.χ.) να διαβάσει τα γραφόμενά τους , (Κλεφτοπροδότες , λαμόγια, απατεώνες, παλιοτρωκτικά κ.λ.π.) και να τους ζητήσει να αποδείξουν τους χαρακτηρισμούς τους. Για να μην κλαίνε μετά "ως μωραί παρθένες" , να προσέχουν. Και για να χαλαρώσουμε λίγο, δεν θυμάμαι να μου την έχει παίξει κανένας, αφού συχαίνομαι τις αδελφές και ειδικά τις άπλυτες, όπως αυτές του Ίχνους.

Φιλικά
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Ixnos είπε...

έχεις πολύ πλάκα κύριε… μη υβριστή, ΣΙΔΕΡΗ .όσο για το αδελφές του ixnos; Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το αν έχεις συγγενείς στο κόμμα; μέσα από το γραφείο σου το λένε, όχι εμείς. Βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας και μετά βλέπουμε. Στο ξαναείπα. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ και όταν λέμε παντού το εννοούμε. έχετε δυσαρεστήσει πάρα πολύ κόσμο του ΛΑΟΣ. Μόνο ένα σουπερ λαμόγιο κάνει ότι δεν το ...καταλαβαίνει.

Related Posts with Thumbnails