Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τι έγινε ρε παιδιά συμμετέχει και ο… Ψινακης στην συνομωσία του ixnos;


Τι έγινε ρε παιδιά συμμετέχει και ο… Ψινάκης στην... συνομωσία των κουκουλοφόρων του ixnos ,κατά του βρακοφύλακα και του ανθελληνικού μορφώματος του ΛΑγΟΣ; Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε, και ο Ψινάκης το ξέρει πάρα πολύ καλα. Όταν ο Μπουμπούκος έθετε βέτο για την υποψηφιότητα του, όχι γιατί τον πήρε ο πόνος για πατριωτιλίκια αλλά γιατί φοβήθηκε ότι θα τερματίσει δεύτερος και καταϊδρωμένος και δεν το άντεχε ο πολιτικός του εγωισμός, Αφού έλεγε κιόλας ότι θα πάρει πάνω από 40.000 σταυρούς? (Πράγμα που δεν συνέβη παρά την βρώμικη τακτική που είχε έναντι των συνυποψήφιων του) έπρεπε να ξέρει πως κάποτε θα υποστεί και τα… επίχειρα της ιδιοτελούς αυτής πράξης.

Ηλίας Ψινάκης για Άδωνη Γεωργιάδη: ' Κάτσε μωρή κάτω. Γελοία! Πατσαβούρα της Βέρμαχτ '

Στο Πρώτο θέμα σήμερα Κυριακή, ο Ηλίας Ψινάκης δίνει μία συνέντευξη εφ' όλης της επικαιρότητος και όπως πάντα ταράζει τα νερά.' Κάτσε μωρή κάτω. Γελοία! Πατσαβούρα της Βέρμαχτ. Αυτός φοβήθηκε μην του κλέψω τη δημοσιότητα ' Να ρίξει το κόμμα του για τον ποιος την έχει… μεγαλύτερη; είναι οι ακριβείς εκφράσεις του μάνατζερ για τον Άδωνη Γεωργιάδη και το γεγονός ότι ο δεύτερος 'σαμπόταρε' τη συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Οι αιχμηρές του δηλώσεις δε σταματούν όμως εκεί. Άκομψο θεώρησε από πλευράς παραγωγής του Αντέννα το γεγονός της απομάκρυνσης της Ματθίλδης Μαγγίρα από το 'Ελλάδα έχεις ταλέντο' και δικαιολόγησε την 'πίκρα' της Ματθίλδης ενώ αποστασιοποιείται εντελώς από την Ευγενία Μανωλίδου.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ixnos γιατί ονόμασες βρακοφύλακα τον μπουμπούκο;

area51gr είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, τώρα εσείς δίνετε βάση στο τι είπε ο Ψινάκης - κατά την προσωπική του γνώμη - και το αξιοποιείται ως επιχείρημα κατά του Άδωνι!..

Μπράβο.. Δεν ήξερα ότι είχατε σε τόση μεγάλη εκτίμηση τον Ψινάκη!.. Ότι σας εκφράζει τόσο πολύ!..

Αν ανάμεσα από Άδωνι και Ψινάκη, εσείς επιλέγετε Ψινάκη, τότε ευχαριστούμε για την απόδειξη του τι εκπροσωπείτε σε σχέση με την Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

@ area51gr
Ποιός έχει σε τόση μεγάλη εκτίμηση τον Ψινάκη; Ο Ixnos ή ο Καρατζαφέρης που ήθελε να τον βάλει στα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών;;;;;;; Ρε, έχεις παλαβώσει;;;;;;;;;;

area51gr είπε...

O Καρατζαφέρης σκεφτόταν να τον πάρει για τους δικούς του λόγους - για άνοιγμα ως προς την κοινωνία που αντιπροσωπεύει αυτός ο κύριος - λόγοι ιδεολογικοί (να μετέχουν άτομα απ' όλους τους κοινωνικούς χώρους στην πολιτική)... Δεν τον πήρε όμως στο τέλος. Και ας έχουμε εδώ υπόψιν κατηγορείται ο Καρατζαφέρης πως κάνει ότι θέλει στο κόμμα... Άμα πράγματι τον ήθελε, θα τον έπαιρνε!.. Άρα ή δεν κάνει ότι θέλει, ή δεν τον ήθελε και πολύ (πέρα από τους λόγους ανοίγματος στην κοινωνία).

Εσείς όμως καταπιάνεστε από το τι είπε ο Ψινάκης για να μας πείτε ότι και ο Ψινάκης συμμετέχει στην "συνομωσία" σας. Από την μια κοροϊδεύετε τον Καρατζαφέρη επειδή πρότεινε τον Ψινάκη (για λόγους ανοίγματος της πολιτικής προς την κοινωνία των νέων της νοοτροπίας του - που είναι δεκτοί), από την άλλη προωθείτε ευχάριστα την γνώμη του Ψινάκη επειδή κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ. πως εσωτερικά τον "σαμπόταραν" για να μην βγει βουλευτής.. (κάτι που όλοι εσείς δεν το θέλατε επίσης).

Αν πραγματικά, δεν θεωρείτε πως ένα άτομο αξίζει να είναι σε ένα κόμμα, δεν μπορεί να αξιοποιείτε αυτά που λέει ενάντια στο κόμμα!.. Γιατί τότε αυτοαναιρείστε!..

Από την μια κατηγορείτε τον Καρατζαφέρη που πρότεινε τον Ψινάκη (επειδή προφανώς τον θεωρείτε ανάξιο για εθνική πολιτική), από την άλλη συμβαδίζετε με ότι λέει ο Ψινάκης περί των πολιτικών εκλογών ενάντια στο ΛΑ.Ο.Σ. που δεν τον πήρε...

Χαίρομαι πάντως που στην "συνωμοσία σας" συμμετέχει και ο Ψινάκης (που εσείς οι δεξιοί-εθνικιστές ήσασταν ενάντια στην υποψηφιότητά του), γιατί δείχνει τι... επιπέδου "συνωμοσία" είναι, και πόσο σοβαρά πρέπει να την παίρνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ψινακης ειναιποιο αληθινος απο πολλους ψευτες πολιτικους.

Ανώνυμος είπε...

"Χαίρομαι πάντως που στην "συνωμοσία σας" συμμετέχει και ο Ψινάκης (που εσείς οι δεξιοί-εθνικιστές ήσασταν ενάντια στην υποψηφιότητά του), γιατί δείχνει τι... επιπέδου "συνωμοσία" είναι, και πόσο σοβαρά πρέπει να την παίρνουμε..."
Ο ΠΡΟΕΔΡΊΣΚΟς ΚΆΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ. ΠΩΣ ΚΛΙΝΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ;

area51gr είπε...

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ δικιά σας είναι.. Αν δεν το καταλαβαίνετε!.. Ο καρατζαφέρης το είπε, ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ... Και όταν δεν μπήκε ως βουλευτής, ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ και λέτε για το μυαλό του!.. Σε λίγο θα τον βγάλετε και Πατριώτη της χρονιάς όπως το πάτε!..

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε συ αρεα, παρε τα μπογαλακια σου ρε ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ και καντην απο δω μεσα...........αφησες ηδη τη γλιτσα σου σιχαμερο ασπονδυλο..............μπλιαχχχχχχχ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

area51gr είπε...

«αντε ρε συ αρεα, παρε τα μπογαλακια σου ρε ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ και καντην απο δω μεσα...........αφησες ηδη τη γλιτσα σου σιχαμερο ασπονδυλο..............μπλιαχχχχχχχ»

.... Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις με το σχόλιο-αντίδρασή σου, ότι έχω δίκιο.

«ΑΡΕΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.»

.. Ακριβώς. Όπως και εσείς τόσο μυαλό έχετε τόσο καταλαβαίνετε. Τι να κάνουμε, δεν έχετε τις διανοητικές διαδρομές του Προέδρους του ΛΑ.Ο.Σ., όπως πολλάκις επαναλαμβάνει στη τηλεόραση και ανάθεμα αν γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό... (αν συνείσφερε σε τίποτα η παραπάνω πρόταση, τότε οκ)....

Ανώνυμος είπε...

@ area51gr
Εάν συμπληρωθεί ο χρόνος επώασης, και επανέλθει ο Ψινάκης ως υποψήφιος, τότε θα λες τα ίδια ή θα ξανακάνεις κωλοτούμπα;;;;;;;;;

area51gr είπε...

Εμένα δεν με απασχολεί αν θα βάλει η όχι ο Ψινάκης υποψηφιότητα με το ΛΑ.Ο.Σ. εφόσον κύρια επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. τον εγκρίνει. Όποιος βάζει υποψηφιότητα, απλά επιλέγεται από τον λαό.. Αν βγει.. Βγήκε..

Εσείς φωνάζατε όμως και κατηγορούσατε τον Καρατζαφέρη που πρότεινε τον Ψινάκη. Τώρα γιατί κάνετε κωλοτούμπες και κατηγορείτε πάλι τον Καρατζαφέρη βάση του Ψινάκη;... Μου φαίνεται αυτοσκοπός σας έγινε η κατηγορία του ΛΑ.Ο.Σ. με κάθε λογική!

Ανώνυμος είπε...

αρεα, εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ;;ποιος σε επιβεβαιωσε ρε κοπριτη και βγαζεις αυθαιρετα συμπερασμαρα;;;;ΜΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;;;; ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΑΡΕΑ, ΤΙ ΛΕΣ;ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ; Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΄΄ΙΧΝΟΣ΄΄ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ΄΄. ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ..........

area51gr είπε...

«ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ; Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΄΄ΙΧΝΟΣ΄΄ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ΄΄. ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ;»... lol.. Αυτό ισχύει για εσάς!... Το να φτιάξει κάποιος στο blog του θέμα για ένα γεγονός, πάει να πει ότι αυτό το γεγονός γι' αυτόν δεν είναι.. απλό - αδιάφορο, αλλά έχει κάποια σημασία.. ..Μόλις καταλάβατε την μπαρούφα, τώρα προσπαθείτε να υποβιβάσετε το άρθρο;... Τέλοσπάντων.. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

«αρεα, εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ;;ποιος σε επιβεβαιωσε ρε κοπριτη και βγαζεις αυθαιρετα συμπερασμαρα;;;;ΜΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;;;; ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑ....».. Η συμπεριφορά σου με επιβεβαιώνει συνεχώς για το ποιόν σου και την έλλειψη "μυαλού"... Όταν σταματούν τα επιχειρήματα, συνεχίζουμε με βρισιές;.. Συγνώμη. Δεν θα πάρω... Η Έλλειψη λογικών επιχειρημάτων, και η καταφυγή στις βρισιές, σημαίνει επιβεβαίωση των δικών μου. Τώρα αν εσύ κατέφυγες στις βρισιές χωρίς λόγο, τότε είσαι ακόμα χειρότερος.

Ανώνυμος είπε...

Toν ΨΙΝΑΚΗ τον ήθελε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
να τον κάνει βουλευτή γιά να κόψει
την φόρα που είχε πάρει ο ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΗΣ λόγω της παρουσίας της συζύγου
του ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ σε τηλεοπτικό show
πολύ μεγάλης θεαματικότητας στον
ΑΝΤ1 . Ηταν σίγουρο ότι ο ΨΙΝΑΚΗΣ
θα εκλεγότανε βουλευτής, αν το
όνομά του περιλαμβανότανε στο ψηφο
δέλτιο του ΛΑΟΣ στην Β΄ εκλογική
περιφέρεια Αθηνών. Κάτι τέτοιο ήτα
νε φυσικό να ενοχλήσει τον ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΗ, ο οποίος , στην τελευταία προ
των εκλογών συνεδρίαση του ΕΚΤΕΛΕ
ΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ του ΛΑΟΣ, απείλησε
με αποχή του ιδίου αν ο ΚΑΡΑΤΖΑ
ΦΕΡΗΣ επέμενε στην υποψηφιότητα
ΨΙΝΑΚΗ. Γιά τον λόγο αυτόν ο
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ αναγκάστηκε να υποχω
ρήσει.
Αυτή είναι αλήθεια και όλα τα άλλα
που γράφονται πιό πάνω είναι χωρίς
σημασία και δεν έχουν καμμιά επαφή
με την πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

o αρεα51gr να μας αδιασει την γωνια γιατι ο ανθρωπος ειναι καφρος σαν ολους που εχει ο καρατζαφερης.

Ixnos είπε...

ΚΥΡΙΕ AREA51GR ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑγΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΝΟΧΛΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΟΥ.Ο ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ .η ΞΕ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

area51gr είπε...

@Ανώνυμος 13/4 5.58

Μα καλά.. Τόσο ντόρος και αντιδράσεις υπήρξαν για τον Ψινάκη, και εσείς τώρα κατηγορείτε ότι ο Άδωνις δεν τον ήθελε γιατί θα έχανε στα "show";.. Αυτό κι αν είναι κουφό!

«o αρεα51gr να μας αδιασει την γωνια γιατι ο ανθρωπος ειναι καφρος σαν ολους που εχει ο καρατζαφερης.» - .. Και μόνο η συμπλήρωση: «σαν όλους που έχει ο Καρατζαφέρης» αποδεικνύει την ακραία ανούσια ναζιστική συλλογική λογική σου!.. Βάζετε ταμπέλες που περιλαμβάνουν όλους επειδή ψήφισαν κάποιον, και τους υπονομεύετε. Και μετά λέτε για μένα ότι δεν βλέπω;

«ΚΥΡΙΕ AREA51GR ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑγΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΝΟΧΛΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΟΥ.Ο ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ .η ΞΕ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.»

Το να γράφουμε σχόλια, σε όσο πιο κόσμιο ύφος γίνεται μέσα στις αντίθετες βρισιές, είναι.. "ενόχληση" για εσάς; Οποιαδήποτε άλλη γνώμη, κριτική, η υπόδειξη είναι ενόχληση;.. Και δεν είναι "ενόχληση" το ότι κάποιοι απλά βρίζουν και υπονομεύουν χωρίς να λένε τίποτα επί του θέματος;...

«Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.».. Εννοείς μάλλον που δεν ακούει όπως εσείς, και δεν βλέπει όπως εσείς. Να σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν γίνεται διάλογος!.. 2 Μονόλογοι γίνονται!

«ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ».. Όταν βλέπω κάτι που δεν στέκει, το αναφέρω και ζητώ από τους άλλους - στα χαλαρά - να με πείσουν ότι έχω άδικο. Ήδη στο blog μου έχω 2 άρθρα κατά του ΛΑ.Ο.Σ. επειδή πείστηκα ότι εκεί είχαν άδικο - Και μάλιστα πείστηκα από άλλους με ευγενικό τρόπο.

«Η ΔΕ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ».. Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει ερωτήματα. Και όπου μπορώ απαντάω. Στο συγκεκριμένο άρθρο απλά διαφωνώ, ως προς το ότι χρησιμοποιείτε τα λόγια κάποιου εναντίων ενός κόμματος, όταν πριν χρησιμοποιούσατε την αποδοχή του ιδίου εναντίων του ίδιου κόμματος! Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι το μόνο που σαν ενδιαφέρει είναι να κατηγορείτε το κόμμα με ότι τρόπο σας είναι εύκαιρος.

Το συγκεκριμένο άρθρο μάλιστα έχει τονισμένο ως bold το:
«Ηλίας Ψινάκης για Άδωνη Γεωργιάδη: ' Κάτσε μωρή κάτω. Γελοία! Πατσαβούρα της Βέρμαχτ'».. Μα τόσο σημαντική είναι αυτή η πρόταση;... Σημαντική κατινιά με λόγια Ψινάκη είναι. Τίποτα περισσότερο.

Τέσπα. Δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι άλλο εδώ, σεβόμενος την επιθυμία σας - γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε και καταλαβαίνουμε τα πράγματα είναι σίγουρα διαφορετικός. Απλά επιτρέψτε μου να ποστάρω τα παραπάνω ως επίλογο. Καλή συνέχεια.

Related Posts with Thumbnails