Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η Ντόρα κατάλαβε μάλλον, ότι είναι… ξένο σώμα.


Χωρίς την Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή. Συνεργάτες της έκαναν γνωστό ότι η βουλευτής του κόμματος δε θα παραστεί στη συνεδρίαση καθώς, όπως τονίζουν, «η κ. Μπακογιάννη έχει πάγιες απόψεις για τα ζητήματα αυτά τις οποίες έχει καταθέσει δημοσίως». Η συνεδρίαση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Η Κεντρική Επιτροπή θα κληθεί να εγκρίνει τις προτάσεις που παρουσίασε στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης ο κ. Σαμαράς και να εισηγηθεί προς το Συνέδριο τις αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «δεν σχολιάζω την όποια δήλωση αν δεν είναι επώνυμη».

Νωρίτερα, κύκλοι της κ. Μπακογιάννη ανέφεραν σχετικά με την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ότι «κανένας σοβαρός δεν ασχολείται με τη νομή κομματικής ισχύος σε μια περίοδο που η χώρα συγκλονίζεται από την κρίση». Η κ. Μπακογιάννη έχει εκφράσει τις απόψεις της για το πως αντιλαμβάνεται την ανανέωση της λειτουργίας του κόμματος και δεν πρόκειται να δώσει άλλοθι σε κανέναν. «Θα εξακολουθήσει να παρεμβαίνει πολιτικά και να μιλά πολιτικά, διότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για τη Ν.Δ. είναι η διεύρυνση της πολιτικής της επιρροής και όχι η εσωστρέφεια. Γι' αυτό και εκείνη θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις απόψεις της για όλα τα μεγάλα ζητήματα, ώστε να βγει από το "κάδρο" της εσωστρέφειας που τη στέλνουν κάποιοι»,

Κύκλοι της Ρηγίλλης επεσήμαναν με τη σειρά τους: «Ακριβώς λόγω της κρίσης, η Νέα Δημοκρατία οφείλει να μετεξελιχθεί, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, σε ένα κόμμα πραγματικά ανοιχτό στην ευρύτερη κοινωνία, που να αφουγκράζεται ακόμη περισσότερο τα προβλήματα του λαού και να δίνει ουσιαστικές λύσεις. Η συμμετοχή στις, προγραμματισμένες από καιρό, αυτές διαδικασίες, είναι στοιχειώδης υποχρέωση κάθε στελέχους του κόμματος. Εφόσον, βέβαια, αντιλαμβάνεται πραγματικά την κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και θέλει να υπάρξουν ριζικές ανατροπές σε όσα μας οδήγησαν, μέχρι σήμερα, στο τέλμα και την αναποτελεσματικότητα. Λυπούμεθα, γιατί η κα Μπακογιάννη αντιλαμβάνεται τη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος - και τις διαδικασίες, που δρομολογήθηκαν με την εντολή των 800.000 εκλογέων της 29ης Νοεμβρίου 2009 - ως πεδίο «εσωστρέφειας» και ως "ζητήματα νομής εσωκομματικής ισχύος"».

Κύκλοι του ixnos αναφέρουν ότι κατάλαβε ότι είναι έτοιμη για σουτάρισμα και θέλει να την κάνει με… ελαφρά πηδηματάκια.

Κοντεύουν στην Ρηγίλλης, να ..τετραγωνίσουν τους… κύκλους


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάλιο αργά παρά ποτέ Ντόρα που το κατάλαβες.

Dimitri είπε...

Η Ντόρα γνωρίζει αυτό που γνωρίζει η πλειοψηφία των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα με τον Αντωνάκη Ζίγδη είναι πλέον κλινικά νεκρό και φυσικά είναι καλύτερα να είσαι ξένο σώμα και υγιές, παρά εντός και...... πτώμα.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με αδύναμία να πληρώσει ίσως και τους μισθούς στο επόμενο τρίμηνο και ο νέος Ζίγδης ασχολείται με την συγκρότηση της κεντρικής παρέας που θέλει να διοικεί το πτώμα.

Ας την συγκροτήσει λοιπόν την παρέα.

Related Posts with Thumbnails