Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Καταληστεύει τον κοσμάκη, ο «συνέταιρος» του χοντρού Μπουμπούκος- Αδωνις


Μην πληρώνεται στους αρχικλεφταράδες του ΛΑγΟΣ κάτι που μπορείτε να κατεβάσετε… δωρεάν . ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/04/liddell-scott-60.html

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω αποκαλυπτική επιστολή, για το ποιόν τού Αδώνιδος Γεωργιάδου:

«Αγαπητή Εσχάτη Ανάσχεση,
για να καταλάβεις πόσο θρασύς είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, σου λέω τούτο: Από χθες Τετάρτη 7 Απριλίου 2010, πουλάει (μέσω της εκπομπής του στο Τηλεάστυ) το Επίτομο Αρχαιοελληνικό Λεξικό Liddell and Scott στην εξωφρενική τιμή των 60 ευρώ, την οποία μάλιστα ο αθεόφοβος διαφημίζει σαν μεγάλη ευκαιρία.
Ενημερώστε τους πολυπληθείς αναγνώστες σας ότι μπορούν να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ από το Διαδίκτυο ΟΛΕΣ τις εκδόσεις του θρυλικού Λεξικού (επίτομες και ολόκληρες) στις εξής διευθύνσεις:
Για ολόκληρο το Λεξικό: http://www.archive.org/details/greekenglishlex00liddrich

Για το επίτομο που πουλάει 60 ευρώ ο Άδωνις:

http://www.scribd.com/doc/29192179/Liddell-and-Scott-Abridged-Greek-English-Lexicon

ΑΠΟΡΙΑ: Τόσο ξεδιάντροπος είναι ο Άδωνις, ώστε να πουλάει σαν ευκαιρία κάτι που μπορούμε να βρούμε ΤΖΑΜΠΑ στο διαδίκτυο, ή δεν ξέρει τί του γίνεται; Παρακαλώ αναρτήστε την επιστολή μου, γιατί σάς διαβάζει μανιωδώς και θα απαντήσει αύριο Πέμπτη από το Τηλεάστυ.

Μετά τιμής
Δέσποινα Μακαρωνά

Ηλιούπολις - ΑΘΗΝΑΙ


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΓΑΜΟΣ;

Ixnos είπε...

Κυριοι υβριστες ενας ενας δεν ειναι του ...μυλονοπουλου το blog οποτε δεν μας αφορα τι κανει.Ειναι προβοκατσια του παπαγιαννη

Ανώνυμος είπε...

ΛΗΣΤΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κ.λ.π. ΠΟΛΥ εύκολα να τα λές.
Αν ΔΕΝ εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, βλέπω ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΔΕΝ μπορεί; Κάποιου θα του τη ... σβουρίξει και μετά θα κλαίς.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ειλικρινά για αυτό το θέμα σε σας και στο HELLAS-ORTHODOXY έχω να σας πω, ότι μάλλον ρεζίλι θα γίνετε! Είπαμε προπαγανδα κάνετε κατά του ΛΑΟΣ και φαίνεται, αλλά να μαθαίνετε και τους Νόμους λίγο...
Εγώ σας προκαλώ να περάσετε έξω από εκδοτικούς οίκους με φωτοτυπημένα τα βιβλία των και να μας πείτε τα αποτέλεσματα...(YΓ. Το πείραμα είναι επικίνδυνο-μην το δοκιμάσετε στο σπίτι χαχααααα)

Τώρα σοβαρά, ή θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο που σκέφτεστε ή ότι το συγκεκριμένο θέμα το έφτιαξε ο Άδωνις για να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του!

Αλλη λογική εξήγηση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Related Posts with Thumbnails