Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Καρατζαφέρης νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα στο Ιατρικό κέντρο.


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Παιδιά, είμαι γιατρός του Ιατρικού Κέντρου. Ο Πρόεδρος έχει παγκρεατίτιδα, όπερ σημαίνει δύο τινά: Ή καρκίνο στο πάγκρεας (η αιτία θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Ρίτας Σακελλαρίου) ή φλεγμονή στο πάγκρεας, που μπορεί να προήλθε από δεκάδες αιτίες και δεν οδηγεί αναγκαστικά στον θάνατο.
Αυτή την στιγμή δεν βγαίνει ανακοίνωση από το Κόμμα για έναν πολύ απλό λόγο: Η οικογένεια καλείται να αποφασίσει αν ο Πρόεδρος θα πάει άμεσα σε εγχείρηση (με πιθανότητες επιβίωσης 50-50%) ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και ότι βγει

Εμείς ζητήσαμε και εγκαλέσαμε το ιατρικό κέντρο γιατί δεν βγάζει τόσες ημέρες ιατρικό ανακοινωθέν για τον πρόεδρο, να ενημερωθούν οι πολίτες για την κατάσταση της υγείας του, και τα διεστραμμένα μυαλά των φασιστοσυμβουλατόρων του τι έκαναν;Tον έντυσαν ,τον έβαψαν, και τον έβαλαν μέσα από το ιατρικό κέντρο, και δίπλα από το κρεβάτι του πόνου , να κάνει ένα μαγνητοσκοπημενο διάγγελμα για τις πολιτικές εξελίξεις που έδειξε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, παίζοντας και παίρνοντας επάξια, τα πρωτεία και το οσκαρ από τον αξέχαστο Τσάρλτον Ηστον, για τον ρόλο του, στον … ΕΛ ΣΙΝΤ। Η σημερινή πράξη παραπληροφόρησης, είναι ότι ποιο απαράδεκτο έχουμε δει. Το να τον βάλουν ( διότι περί αυτού πρόκειται ) να παίξει τέτοιο θέατρο εις βάρος της διαφάνειας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, αγγίζει τα όρια της πολιτικής αθλιότητας, και θα έπρεπε οι ψηφοφόροι του να λυντσάρουν κυριολεκτικά, τους εμπνευστές της αποτρόπαιης και ασεβούς αυτής πράξης .Καρατζαφέρη δεν το ευχόμαστε αλλά με τέτοιους συμβούλους που έχεις, κακά τα… πολιτικά ξέτελα που λένε στην ΚΡΗΤΗ. Κατά τα λοιπά, ανθρώπινα του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και την οποία θεωρούμε δεδομένη, για να… έχουμε και θέμα, αφού είναι ο «εμπνευστής» μας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ixnos δεν παίζεσαι? Ακου ΕΛ ΣΙΝΤ ? που τον θυμήθηκες ρε φίλε; Περαστικά του και απο μένα, ένα ιδρυτικό μέλος αυτοβούλως απομακρυνθείς απο την σαπίλα.

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΔΕΣ ΕΔΩ ΙΧΝΟΣ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΣΙΔΕΡΗ:

Ο/Η spyros1000 είπε...

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ?

24 Μαΐου 2010 9:50 μ.μ.
Blogger Ο/Η ΑΓΓ.ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ είπε...

ΣΠΥΡΟ,
Ο Πρόεδρος είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Σήμερα τον είδα.
Αύριο θα κάνει δηλώσεις.

ΛΙΝΚ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/05/1_24.html

"ΤΟΝ ΕΙΔΕ",ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Καλά είπαμε ΚΑΙ η ΑΛΗΤΕΙΑ εχει ΟΡΙΑ.
Εσείς ΥΠΕΡΒΗΚΑΤΕ για πάντα.
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ τιποτένιοι είσαστε και ΟΝΕΙΔΟΣ του διαδικτύου. Τώρα βρε αχαρακτήριστοι, και γιατρό μαϊμού ανακάλυψε το αρρωστημένο σας μυαλό; Είναι ποτέ δυνατόν γιατρός (πραγματικός) να λέει τέτοιες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ; μόνο αηδιαστικοί ανεγκέφαλοι μπορούν. Τουλάχιστον σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θέματα ΥΓΕΙΑΣ ακόμα και τα ζώα έχουν φιλότιμο. Εσείς τα ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ και αυτά.
Εγω πάντως τον είδα σήμερα και αύριο να κάνει δηλώσεις.
ΛΥΠΑΜΑΙ για την κατάντια σας και πιο πολύ γιατί είσατε Κρητικοί και ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ το ηρωίκό νησί. ΡΕΜΑΛΙΑ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Ο/Η ΑΓΓ.ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ είπε...

Ο/Η ΑΓΓ.ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ είπε...

Η.Ο. "τακιμιάσατε" πάλι με το ΔΙΔΥΜΟ σου ΙΧΝΟΣ ε;
Τα ΙΔΙΑ διαδικτυακά ΑΠΟΒΛΗΤΑ είσαστε, οπότε Ο.Κ.
Και για να μην ανοίγεις τον οχετό και μολύνεις το περιβάλλον, τον είδα ΜΕΤΑ την σημερινή συνέντευξη και εγω μιλάω για την ΑΥΡΙΑΝΗ.
Ο.Κ. τυχάσπαστοι και ΨΕΥΤΕΣ;;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μαζεψου αληταρα Σιδερη που δεν εχεις το θρασος ουτε το ονομα σου να γραψεις,παρα χρησιμοποιεις αυτο της Αγγελικης Νιαροπετρου!Δε ντρεπεσαι ρε λιγακι;

Η ασχετιλα σου για το θεμα ή καλυτερα,η προσπαθεια αποκρυψης,φαινεται απο την κωλοτουμπα που μολις εκανες:

Και για να μην ανοίγεις τον οχετό και μολύνεις το περιβάλλον, τον είδα ΜΕΤΑ την σημερινή συνέντευξη και εγω μιλάω για την ΑΥΡΙΑΝΗ.

Πριν ομως ειχες γραψει αυτο:

Ο Πρόεδρος είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Σήμερα τον είδα.
Αύριο θα κάνει δηλώσεις.

ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ;
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;
ΡΕ ΟΥΣΤ!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Και πες μας "αντρακλα" Αργυρακο...μηπως θελεις να σε φωναζουμε Αγγελικη απο δω και περα;

Ixnos είπε...

τι να σου πουμε ρε χτεσινη στον ΛΑΟΣ εισαι τοσο βλαμενη που δεν μπορουμε να μπουμε σε διαλογο μαζι σου κυρια πως σε λενε ΝΙΑΡΟΜΠΟΥΡΔΑ.και που ξερεις μωρη εσυ τον προεδρο ; απο τα καναλια;Αη σιχτιρ που θα μας βρισεις κιολας εσχετη.Το τι εχει ο προεδρος σου και μαλιστα απο πολλα χρονια το ξερουμε εμεις ποιο καλα γιατι καποτε που δεν τον ξεραμε κατα βαθος,του καναμε και την... νοσοκομα.Βγαλε τον σκασμο γιατι εαν πουμε τα οσα ξερουμε θα φγατε πολυ γιαουρτι.

Ανώνυμος είπε...

βγαλτους τα ολα στη φορα ''ιχνος''.ΟΛΑ!! ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ. περιμενε λιγο να βγει απο το ιατρικο κεντρο ο καρατζαφερης, ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι τους κάνεις ρε ixnos .Τους εχει πιάσει πανικός και το έριξαν στο βρισίδι.Θελουν να μας πείσουν οτι μπήκε για ....λιθοτριψία που είναι υπόθεση δυο ημερών.Εμεις προβλέπουμε να αρχίσει τα...ταξίδια στο...εξωτερικό σύντομα,και τότε θα γελάσει πολύς κόσμος με την κατάντια τους,και εννοώ των "βιαστικών" στελεχών του, και οχι με την υγεία του καρατζαφέρη διότι αυτό είναι θλιβερό το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

Τι συμβαίνει με τον ΣΙΔΕΡΗ άλλαξε όνομα;η έγινε γκευ; δεν κατάλαβα.ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ δείχνει το λινκ ΣΙΔΕΡΗΣ υπογράφει.Παει χάλασε το ΛΑΟΣ.Καλά ρε χαζοχαρούμενε και κάτι να εχει ο πρόεδρος σε εσένα το λαμόγιο θα το πει:Δεν ξέρεις οτι δεν σε έχει και σε πολύ...εκτίμηση; Σε κάνει χρήση, γιατί του είναι χρήσιμο το τσατσιλίκι σου στο ιντερνετ.Εδω έγραψε στα αρχίδια του τον συγχωρεμένο τον ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟ που ηταν εξάδελφος του και ειχαν κανει μαζι το κομμα,σκεψου οτιαπο την απέχθεια που ειχε στο πρόσωπο του αρχηγού σου, του απαγόρεψαν να παραστεί στην κηδεία του,και πήγε ο...ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ με τον φόβο να φάει και κανένα βρωμόξυλο.Εσένα ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ θα λογαριάσει;

Related Posts with Thumbnails