Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ξεχνάς πως είσαι «ηθικός αυτουργός» ρε τρισάθλιε Μάκη;

To internet έχει ένα …κακό ρε Μάκη. Δεν ξεχνά, και επίσης δεν σβήνεται τίποτα. Το να κάνεις αισχρή εκμετάλλευση του αποτρόπαιου γεγονότος του θανάτου ενός δικού μας παιδιού που μας έδειξε τον δρόμο του blogging, και της δύναμης του, για να πουλήσεις μερικά φύλλα της παλιοφυλλάδας σου παραπάνω το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου θυμίζουμε τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί. Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας και θα βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν γνωρίζεις πως ΕΣΥ «στοχοποίησες» με την κόντρα σου και τις καταγγελίες για το τρωκτικό τον ΓΚΙΟΛΙΑ; Εσύ δεν είσαι που τον έβγαλες στο κλαρί, πως κρύβεται πίσω από αυτό; Εσύ δεν είσαι που επειδή το τρωκτικό σε είχε καταγγείλει ότι «απέκρυψες θέματα που αφορούσαν τον Γιώργο Αλογοσκούφη», καθώς και ρεπορτάζ για το παραδικαστικό κύκλωμα», πως «οι εργαζόμενοι στο zougla. gr είναι ανασφάλιστοι», βγήκες και κατονόμασες τον Σ. Γκιόλια ως διαχειριστή του troktiko; O Γκιολιας επειδή ήταν πολλά χρόνια συνεργάτης σου και σε γνώριζε πολύ καλά όπως μπορείς να ακούσεις στο βίντεο αναφέρει ότι φοβάται για την ζωή του ,και πως μόνο εάν τον δεις νεκρό? θα ησυχάσεις, πράγμα, που κατά σατανική σύμπτωση…. συνέβη ? Δηλαδή τι θέλεις τώρα. Να πιστέψουμε πως οι πράκτορες της σέχτας ικανοποίησαν την κατά τον συγχωρημένο… επιθυμία σου; Τι άλλο έπρεπε να κάνεις για να «ενημερωθούν» οι δολοφόνοι του. Αυτό δεν σε κάνει να έχεις καμία ενοχή ρε…. νεκροθάφτη; Θα σου αφιερώσουμε κύριε κατά την γνώμη μας, ηθικέ αυτουργέ μερικά λινκ, που μπορεί να φρεσκάρουν την μνήμη σου αλλά και όλων μας.

Εμμένουν στις καταγγελίες τους Τριανταφυλλόπουλος-Γκιόλιας για το θέμα Κλαδά


Κόντρα Τριανταφυλλόπουλου – Γκιόλια


Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Χατζηνικολάου, Παπαγιάννης και ο κόσμος του βυθού!


ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΚΙΟΛΙΑΣ!

Τραβάνε το σκοινί ΓκιόλιαςΤριανταφυλλόπουλος

Τέλος στη συνεργασία ΤριανταφυλλόπουλουΓκιόλια

Τριανταφυλλόπουλος εναντίον Γκιόλια – Τι απαντάει το troktiko ...

Γκιόλιας:”Φοβάμαι για την ζωή μου”!

Στο αυριανό ρεπορτάζ της εφημερίδας σου αναφέρεσαι με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Σωκράτη Γκιόλια, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για τον ρόλο του σε μεγάλες υποθέσεις.
Μάλιστα, αφήνεις να εννοηθεί πως ο Σ. Γκιόλιας ήταν «πιόνι» μεγαλοεκδοτών όπως ο Θ. Αναστασιάδης: «Πώς ο «κομιστής» (που τον έχρισε διευθυντή στο Θέμα Radio) τον χρησιμοποιούσε για τα περίεργα παιχνίδια του μέσα από το blog troktiko». Αυτός είναι ο σεβασμός στο νεκρό;
Είναι φανερό ότι προσπαθείς να παίξεις το δικό σου παιχνίδι εναντίον των εχθρών του και εκμεταλλευόμενος το κλείσιμο του πλέον μισητού -για σενα- blog troktiko; Είχες προσπαθήσει στο παρελθόν να το κλείσεις με μηνύσεις, αλλά απέτυχες. Απέτυχες γιατί ζούσε ο Σωκράτης... Δεν άντεχες να βλέπεις την πλάτη του δεν μπορούσες να χωνέψεις ότι το πρώην "δεξί σου χέρι" είχε βρεθεί πια απέναντί σου και σου ασκούσε σφοδρή κριτική.
Με την υπόθεση Ζαχόπουλου και το «σχίσμα» που επήλθε στο Πρώτο Θέμα μεταξύ εσενα και Θέμου αναφέρεις : «Τελικά επέλεξε στρατόπεδο (ο Σωκράτης). Αφοσιώθηκε στην οικοδόμηση μηχανισμών στήριξης της ομάδας συμφερόντων που υπηρετούσε. Ο αποτελεσματικότερος μηχανισμός ήταν βεβαίως το blog troktiko, του οποίου το εμπορικό σήμα κατοχύρωσε ο αδελφός του. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εξαρχής πως πίσω από το μηχανισμό troktiko κρύβονταν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο Σωκράτης Γκιόλιας γίνεται βασικό γρανάζι της μηχανής αυτής και, ως είθισται, του παραχωρείται και θεσμικός ρόλος, αυτός του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα (πρώην ALPHA Radio), συμφερόντων Θέμου Αναστασιάδη και τμήματος του συστήματος θωράκισης και διεκδίκησης του εκδοτικού συμπλέγματος του οποίου ηγείται ο γνωστός πλέον ως «κομιστής». Ποιος σε έβαλε ρε θεματοφύλακα των πάντων; Και αυτός είναι ο σεβασμός σε κάποιον που σε υπηρέτησε για πολλά χρόνια και τώρα είναι νεκρός ;Τόσο σε έχει αλώσει η εξουσία που έχασες και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς που είναι ο σεβασμός του νεκρού, έστω και εχθρού ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails