Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Καλά στον ΛΑγΟΣ πήγε η… Κακλαμανίτσα ;


Γεύμα εργασίας ( τι έφαγαν; πούτσες μπλε;)είχαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Στο γεύμα παρευρέθη το πρώην μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. κ. Κώστας Πάσχος ( ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Εμείς νομίζαμε ότι αυτόν τον ρόλο τον έχει η…. Κατερίνα.) στον οποίο έχει ανατεθεί από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. ο ρόλος των διερευνητικών επαφών με στελέχη της ευρύτερης παράταξης ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαπαίρνεις και ο
Δήμαρχος Αθηναίων έκαναν από κοινού μία χαρτογράφηση όλων των περιφερειών και των δήμων και αντηλλάγησαν απόψεις για πρόσωπα και υποψηφιότητες. Χαράχτηκε τέλος, η στρατηγική που θα ακολουθηθεί για το Δήμο Αθηναίων η οποία πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον ΛΑ.Ο.Σ. την
υποψηφιότητα του κ. Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο της
Αθήνας στηρίζει η Ν.Δ., καθώς και η ανεξάρτητη
βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Επίσης συνάντηση με τον νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Ο κ. Καρατζαφέρης φέρεται να είπε στον κ. Σγουρό ότι είναι...πρόθυμος να στηρίξει τυχόν ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, κάτι που ο νομάρχης σκέπτεται.

Το «ερωτικό» τρίγωνο ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ άρχισε τις…. αλλαξοκολιές. Εμείς έχουμε προαναγγείλει την μυστική τους συμφωνία Εδώ Πάλι θα κάνει το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ ο…. αγράμματος αρχηγός .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΡΙΝ,
ΠΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥς ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς
ΜΑΛΑΚΕς ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ
ΨΗΦΊΖΑΝΕ.

ΜΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟ 2006,
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙς ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑς ΝΑ ΜΑς ΤΗΝ ΦΕΡΕΙς,
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΆΣΕΙ ΟΜΩΣ

Related Posts with Thumbnails