Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τι σημαίνει αυτό ρε esxatianasxesi ; ότι γίναμε κολλητοί με τον Σιδέρη;



Eπειδη εμείς είπαμε ότι δεν αφήνουμε τίποτα αναπάντητο θα εξηγήσουμε πως έχουν τα πράγματα , διότι δεν έχουμε εξάλλου και τίποτα να κρύψουμε. . Μετά το αντικειμενικό ποστ Υπάρχει σχέση μεταξύ των τρωκτικό-τρω(μα)κτικών; πήραμε μια πρόσκληση για να γίνουμε διαχειριστές στο http://tromaktikoi.blogspot.com/ χωρίς να γνωρίζουμε ποιοί άλλοι είναι .Εάν το γνωρίζαμε ίσως να είχαμε φερθεί διαφορετικά, αν και δεν νομίζουμε ότι αυτό θα μας κωλώσει. Ισα-ισα θα φάνει εάν μπορεί να υπάρξει δημοκρατικός πλουραλισμός θέσεων απόψεων και γνώμης, σε ένα μπλοκ. Το ποιοί είναι δεν μας αφορά, όπως δεν είναι και δεσμευτικό τι θα αναρτήσουμε και πότε. Είμαστε της γνώμης πως στο διαδίκτυο χωρούν όλοι χωρίς αποκλεισμούς, και ο κάθε ένας θα έχει και την ανάλογη επισκεψιμότητα και αποδοχή από τους επισκέπτες του ιντερνέτ. Τον σιδέρη-νιο τον έχουμε κατακεραυνώσει πάρα πολύ, και για πολλά ,Είναι ανέντιμο να μας λένε έμμεσα ότι μπορεί να …φιληθούμε. Τυχόν σενάρια δεν μας αγγίζουν, και τα σχόλια μας είναι ανοικτα και αλογόκριτα για όλους που θέλουν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους. .

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤ που μας «ενόχλησε»

«Τα είδαμε όλα» ! Το « Ίχνος » και ο Αργύρης Σιδέρης , μαζί στο " tromaktikoi " !!! Ε, ρε τι γίνεται στην «μπλογκόσφαιρα» πλέον ... «Τής πουτάνας» !..

Υπάρχει ένα νέο blog το tromaktikoi.blogspot.com το οποίο διαδίδει πως απο εκεί θα απαντήσουν οι "πραγματικοί" τρωκτικοί ..Τα παραπάνω δεν έχουν καμία ιδιαίτερη αξία όμως παρατήρησα το εξής παράδοξο, δείτε το κι εσείς. http://www.blogger.com/profile/08702819929248925459

Ως συντάκτες του εν λόγω blog φέρονται οι παρακάτω...
Έχιδνα
ΑΧΤΑΡΜΑΣ
Ixnos
tromaktikoi
ARGYRIS SIDERIS
bloggerous
tromaktikoi

... μόλις αντίκρισα το όνομα του Αργύρη Σιδέρη θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω σχετικά.
Τον εν λόγω κύριο τον γνώρισα από αυτό εδώ το blog σε κάποιο από τα παλαιότερα θέματά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails