Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο καραγκιόζης Διαμαντίδης δεν ήξερε ποιος είναι περιφερειάρχης ?


Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κυβερνητικά στελέχη με αφορμή το κλίμα έντασης που έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη απεργία των ναυτεργατών και οι κινητοποιήσεις των παραγωγών αγροτικών προϊόντων της Κρήτης καταδεικνύει το περιστατικό που , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive έλαβε χώρα λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου. Την ώρα που στο Λιμάνι του Ηρακλείου συγκεντρωμένοι αγρότες από την Ιεράπετρα και το Τυμπάκι διαμαρτύρονταν για τα μεγάλα προβλήματα που τους δημιούργησε η απεργία των ναυτεργατών και ζητούσαν να βρεθεί άμεσα λύση για την μεταφορά των χιλιάδων τόνων που παραμένουν στα φορτηγά, ο ανεύθυνουπεύθυνος Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Γιάννης Διαμαντίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ... Σεραφείμ Τσόκα πρώην ΓΓ της Περιφέρειας Κρήτης επί Νέας δημοκρατίας , προκειμένου…. να συζητήσουν το θέμα και να δώσουν λύση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσόκας, με το που άκουσε τον Υπουργό στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έσπευσε να τον ενημερώσει ότι εδώ και αρκετό καιρό ...άλλος είναι ο Περιφερειάρχης και συγκεκριμένα ο κ. Θανάσης Καρούντζος και με αυτόν θα πρέπει να μιλήσει ! ! !

Σημειώνεται ότι νωρίτερα στο Λιμάνι του Ηρακλείου βρέθηκε και ο ….μη αρμόδιος προς το παρόν νεοεκλεγμένος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους πως ήταν σε εξέλιξη ειδική σύσκεψη στην Αθήνα για το θέμα και αναμένονταν σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Θαλάσσιων Υποθέσεων .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails