Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Με "επιθυμία" ΝΤΟΡΑΣ η στήριξη στον ΣΓΟΥΡΟ από τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ Καρατζαφέρη ,Ντόρας, και ΓΙΩΡΓΑΚΗ για την στήριξη στον Σγουρό, και επίσης ότι το μητσοτακέϊκο έχει εξαπολύσει τα παπαγαλάκια του στους κρητικούς ψηφοφόρους της Αθήνας για την υπερψήφιση του. Από ότι δείχνουν τα πράγματα μπήκε σε ενέργεια η …υπερκομματική.

Εξάλλου ανεξαρτήτως τι λέει προς τα έξω, ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ «γλυκοκοιτάζει» τον …ΚΑΜΙΝΗ με τρόπο, διότι ο …Ψινάκης με το αποτέλεσμα που έφερε, του έγινε …εφιάλτης του πολιτικού ..μέλλοντος του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των κολοτούμπων παρατίθεται πιο κάτω, με το υποτιθέμενο «Νο. 2» του ΛΑΟΣ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Άδωνη Γεωργιάδη, να διαμηνύει σε όλους τους τόνους μέσω του dimarxe.gr news πως οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας! Μία δήλωση «ντοκουμέντο» (όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) που γεννά τεράστια ερωτηματικά. Άλλα λέει ο αρχηγός του κόμματος και άλλα ο… υπαρχηγός; Προφανώς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πριν το στήσιμο της κάλπης και τα πρώτα αποτελέσματα, όλα τα κομματικά στελέχη του ΛΑΟΣ, δήλωναν πως δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν το Γιάννη Σγουρό και μάλιστα ζητούσαν από τους πολίτες να μην ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ!

Σημειώνεται δε, πως σύμφωνα με ρεπορτάζ μεγάλων και… έγκυρων εφημερίδων ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι φαβορί στο να «τρυπώσει» σε «συγκυβερνητικό σχήμα» εάν και εφόσον, αυτό, προκύψει. Υπό αυτό το πρίσμα, η «κωλοτούμπα» του κ. Καρατζαφέρη, δεν αποτελεί έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails