Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Eυθεία αμφισβήτηση ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, για τις επιλογές του.



Διαβάσαμε στη σημερινή ΑΠΟΨΗ το ρεπορτάζ με τίτλο «ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ», που αναφέρεται εν πρώτοις στην επιστολή του πρώην αναπλ.γραμμ. της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ Παναγιώτη Αποστόλου με την οποία άνοιξαν ..οι ασκοί του Αιόλου, και στην οποία απέδιδε στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ελλιπή παρουσία και έργο από την Κ.Ε της οποίας προΐσταται ως γραμματέας.

Στο άρθρο αναφέρονται ως δυσαρεστημένοι και αποστασιοποιημένοι από το κόμμα, τέσσερις πρώην γεν.διευθυντες, οι Σχοινάς, Καρκαλέτσης, Χριστοδουλόπουλος, και Καραποστόλου, καθώς και δυο πρώην γραμματείς της Κ.Ε οι Μιχάλης Βάρδας, και Παναγιώτης Αποστόλου που έστειλε και την επιστολή-κεραυνο.

Σταθήκαμε όμως με πολύ προσοχή στο σημείο όπου αναφέρει πως… κύκλοι προσκείμενοι στον Καρατζαφέρη ( βλέπε Γεωργιάδης όπου έχει και …επώνυμη.. άλλη δήλωση του στην σελίδα) είπαν ότι «δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ που να θέλει να πάει στην Ν.Δ, και εξάλλου τα ΠΡΟΣΩΠΑ που αναφέρονται στο ρεπορτάζ σας, «ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ» που θα τα καθιστούσε ..αξιωματική αντιπολίτευση».

Δηλαδή με λίγα λόγια ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κάνει έμμεσα… «ευθεία επίθεση» στον Καρατζαφέρη για τις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ επιλογές του στην στελέχωση του κόμματος τους, πως έχει κάνει τραγικά λάθη στις επιλογές προσώπων, εφόσον λέει ότι δεν διέθεταν το…ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ, τέσσερις πρώην διευθυντές , και δυο πρώην γραμματείς της Κ.Ε που είναι μεν εκλεγμένοι αλλά ασφαλώς με την… σύμφωνη γνώμη του αρχηγού.

Σημαίνει, πως ο αρχηγός του είχε βάλει σε καίριες και δεσπόζουσες πολιτικές θέσεις ως υψηλόβαθμα ,άτομα που δεν είχαν τις ικανότητες να ανταποκριθούν στα αυξημένα καθήκοντα τους.

Σημαίνει, ότι ο αρχηγός του είναι ένας άσχετος, που κάνει συνεχείς και …διαχρονικές ηλίθιες επιλογές, αφού η παρουσία και το …ανύπαρκτο κατά τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έργο των προαναφερομένων στελεχών, ήταν διαχρονικό αρχής γεννωμένης από την ίδρυση του κόμματος όπου ο ο καταλληλότερος ΑΔΩΝΗΣ….. απουσίαζε.

Ξεχνά όμως εσκεμμένα ότι ..αυτά τα στελέχη ( με τις… ελλιπείς ικανότητες και χωρίς ..πολιτικό εκτόπισμα ) ,με το όποιο έργο και τον αγώνα τους, τον έκαναν βουλευτή για να απολαμβάνει… τα προνόμια της θέσης, και πως υπό την γραμματεία του λόγω των …υπέρ- ικανοτήτων του, έχασε το κόμμα του, το ένα τρίτο της δύναμης του.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ;

Εμείς όπως πάντα θα στο πούμε ευθέως. Εάν αυτοί δεν έχουν «πολιτικό εκτόπισμα», εσύ είσαι … «πολιτικά βλαμμένος» ,διότι πρώτον ,είσαι …επιλογή ..Καρατζαφέρη, και δεύτερον το δείχνουν τα ..λόγια και τα..έργα σου.

Καλύτερα λοιπόν να ασχολείσε με τα… εσώρουχα της…… ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ που είναι και το μεγάλο κέρδος σου από την ενασχόληση σου με την πολιτική, και καλά θα κάνει ο υποτιθέμενος πλέον αρχηγός σου εάν θέλει για να σταματήσει τον κατήφορο σου, να σου… τραβήξει τα αυτιά. Οι πολιτικά ηλίθιοι μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Παρεμπιπτόντως ακόμα να υπάρξει απάντηση σου στην επιστολή του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Τι να απαντήσεις;Μπορείς;. Μήπως είναι ψέματα τα όσα καταγγέλλει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails