Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Είναι δυνατόν να έχει τόσο θράσος ο πολιτικός απατεώνας


Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.
Την πληροφορία μας την μετέδωσε αναγνώστης χθες, εμείς επικοινωνήσαμε μέσω ανθρώπου του φιλικού του περιβάλλοντος με τον κο Σταύρο Λάλα και διασταυρώσαμε την πληροφορία ότι δεν θα παραβρεθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της ΝΕΟΣ. Πηγή

Εμείς θα του πούμε στα ίσια ,τι δουλειά έχει αυτός ο υπεράνω όλων πατριώτης, με ένα τσούρμο τυχάρπαστους ψευτοπατριωτες. Το μόνο που θα καταφέρει με την παρουσία του σε τέτοιες άθλιες εκμεταλλευτικές-ψηφοθηρικές γιορτούλες είναι να πέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια και την υπόληψη των ανωνύμων απόντων από τέτοια ψευτοπατριωτικά πάρτι μασωνοσιωνιστικοπρακτορικών κύκλων, και που το διάστημα που ήταν στην φυλακή το μόνο που κοίταζαν ήταν, την μασαμπούκα υπηρετώντας τους… δεσμώτες του.


3 σχόλια:

Karolos είπε...

Ονομάζομαι Κάρολος Γεροβασιλείου (6944 864408), είμαι Επίτιμος Γενικός Γραμματέας ΝΕ.Ο.Σ. Βορείου Ελλάδος και φίλος τόσο του Στήβεν-Σταύρου Λάλα όσο και του Γιάννη Κουριαννίδη. Επίσης, είμαι υπεύθυνος για τη μεθαυριανή ενωτική πορεία.

Η μόνη αλήθεια για το Σταύρο Λάλα είναι η εξής: η πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία ήταν πριν από 20 ημέρες και η απάντησή του θετική. Μετά από μια εβδομάδα πάλι τηλεφωνικά κανονίσαμε τον τρόπο μετάβασης και επιστροφής του από τη Χρυσούπολη. Επίσης, δια ζώσης στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών μίλησε κατ' ιδίαν με τον Γενικό Υπεύθυνο ΝΕ.Ο.Σ. Β.Ε. Δημήτρη Ζιαμπάζη ("Ναι, αδερφέ, αν δεν έχω κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα έρθω"). Χθες συνομίλησα μαζί του για να κανονίσουμε το ραντεβού για τη μετάβασή του και μου είπε ότι έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (συγχωρέθηκε συγγενής Α΄βαθμού). Του εύχομαι ολόψυχα συλλυπητήρια στη νέα του δοκιμασία. Στην εκδήλωση θα μεταδοθεί βιντεοσκοπημένος του χαιρετισμός.

http://www.facebook.com/Karolos72

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσυ πρεπει να εισαι μεγαλο λαμόγιο.Πως γίνεται να εισαι και με τον...σκύλο και με την...πίτα.Ο "φιλος" σου ο Κουριανιδης εχει ...φτυσει τον Καρατζαφερη αλλά εσυ εισαι...στελεχος του.Αντε και...στο πασοκ ...σύντομα. .

Karolos είπε...

Ομολογώ ότι πολλοί κομπλεξικοί γελοίοι ανώνυμοι μου έχουν προσάψει πολλά και με έχουν ονοματίσει με διάφορους χαρακτηρισμούς! Λαμόγιο, πρώτη φορά με λένε! Θα το πω στις κόρες μου (4,5 και 1 έτους) για να γελάσουν και να φάνε μετά όλο το φαϊ τους...

Υ.Γ.: Με κατηγορούν κάποιοι αυλοκόλακες εσωκομματικά για τις φιλίες μου με διαγραμμένους και με "ακραίους" και τις έχω πληρώσει, εσύ δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάς; Εκτός αν ανήκεις στους αυλοκόλακες και κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία σου...

Related Posts with Thumbnails