Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

O παπαρολαρισαίος έδωσε τιμητική πλακέτα στην… Κατερίνα?


Δάσκαλε που δίδασκες και... εντέλει τι μας έμαθες; Μετά βαΐων και κλάδων ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης παρέδωσε τη βουλευτική του λιμουζίνα και συμφιλιώθηκε με ένα μικρότερο αυτοκίνητο, ενόψει της οικονομικής κρίσης.

«Πρώτοι εμείς ως πολιτικοί πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα. Εγώ είχα προτείνει να καταθέτουμε στο ταμείο για την εξόφληση του χρέους μας το 50% της κρατικής επιχορήγησης που παίρνουν τα κόμματα κάθε χρόνο και να δεχτούμε μείωση κατά 50% της βουλευτικής μας αποζημίωσης, τουλάχιστον μέχρι να βγούμε από την κρίση» διαλαλούσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Από τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται στη Βουλή με μια μηχανή και με το κράνος στο χέρι. Άσε που όλες του πλέον τις τηλεφωνικές συνομιλίες με την Ευγενία τις μοιράζεται με τη μισή Αθήνα.

Ώσπου «σκάει» μύτη ο... ατσαλάκωτος! Ο Μάκης Βορίδης, με ύφος... μεγάλο, ήρεμο και δικηγορικό, ανοίγει σε καθημερινή βάση την πόρτα της πανάκριβης μπέμπας του, μιας ταχύτατης και πολλών κυβικών... «Γερμανιδούλας» και με αργά βήματα ανεβαίνει τα σκαλιά του Κοινοβουλίου. «Εκείνη», πάντα πιστή, μένει σταθμευμένη στο πλάι του, να τον περιμένει υπομονετικά για να τον «ξαναφορτωθεί» μετά το πέρας των εργασιών της Βουλής.

Διαβλέπω σε προσεχείς συγκεντρώσεις το πλήθος να φωνάζει στην εμφάνιση της BΜW: «Παιδιά, ο Πρόεδρος, ο Πρόεδρος!».

Μόνο που το χειροκρότημα θα το εισπράττει ο Βορίδης, καθώς ο πραγματικός πρόεδρος θα είναι σε Zastava… κάνοντας τον ..Ροντούλη να …βγάζει αφρούς, αφού βλέπει ότι δεν τραβά το… κάρο του, παρά το γλείψιμο που κάνει στην… Κατερίνα, φτάνοντας στο έσχατο σημείο να της απονείμει σε κοπή πίτας της Ν.Ε στην Λάρισα, τιμητική πλακέτα, για …άκουσον - άκουσον τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο… κόμμα. Εμείς θα λέγαμε στον… χοντρό. Βρε παλιολαμόγιο δεν ξέρεις ότι τιμητικές πλακέτες απονέμουν στους τελειωμένους και σε όσους θέλουν να τους ξεφορτωθούν ; Και θέλεις μετά να σε… πηγαίνει; Δεν την φτάνει ο… καημός της με την …Βίκυ ,θα έχει και εσένα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails