Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αυτοί είναι το … ΛΑ.Ο.Σ , και όχι τα εναπομείναντα τρωκτικά-κολογλύφτες .



Πραγματοποιήθηκε η ομιλία με τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Μιχάλη Βάρδα και τον οικονομολόγο κ. Παναγιώτη Αποστόλου με θέμα «Η επικείμενη οικονομική και γεωπολιτική κατάρρευση της Ελλάδος λόγω της ψήφισης του επαχθούς μνημονίου» στον Σύλλογο «Θερμοπύλες».

Στην αρχή της ομιλίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν πάνω στο καθήκον από αδίστακτους κακοποιούς και η σημαία στον Σύλλογο «Θερμοπύλες» κυματίζει μεσίστια προς ένδειξη πένθους.

Ο κ. Παναγιώτης Αποστόλου έκανε μια πολιτική ανασκόπηση για το πως έφτασε η Ελλάδα στο μνημόνιο μέσα από μια πορεία λανθασμένων πολιτικών, ηθελημένων ή όχι, από τις τελευταίες κυβερνήσεις.

Ο κ. Μιχάλης Βάρδας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της παύσης πληρωμών προβάλλοντας ως λόγο την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Ελλάδος από μια κυβέρνηση σαν αυτή του Ιωάννη Μεταξά. Τόνισε ότι όλοι πρέπει να μιλάμε για τις ιδέες μας σε όσους μπορούμε για να ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος.

Και οι δύο διαφώνησαν με την στάση του ΛΑΟΣ που ψήφισε το μνημόνιο, και διαφώνησαν σε πολλές πολιτικές θέσεις του κόμματος που δεν έχουν εγκριθεί από τα συνέδρια του κόμματος.

Ακολούθησε έντονη συζήτηση και κριτική ιδίως για τις θέσεις του ΛΑΟΣ και ιδίως τις αλλαγές των θέσεων του Καρατζαφέρη σε μείζον πολιτικά ζητήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μιχάλης Βάρδας είναι πρώην γραμ. της Κ.Ε του από..κοκό..μματος, και νυν παραγκωνισμένος, και ο Παναγιώτης Αποστόλου πρωην αναπλ.γραμ.της Κ.Ε, που είχε την ίδια …τύχη ,διότι δεν… ταίριαζαν στα… προδοτικά πλάνα του χοντρού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails