Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τα χιόνια έφτασαν στην..Αττική



Έγινε χαμός στην Εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας. Η ουρά από τα διόδια είχε φθάσει τα 40 χιλιόμετρα! 127 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, οι οδηγοί βρίσκονταν εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι επί 1 ώρα στα αυτοκίνητά τους! οι χαρατσοεισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες δεν τηρούν καν τις αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις παραχώρησης, και δεν καθαρίζουν τους δρόμους από το χιόνι, συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια. Παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, προκαλώντας παρακώλυση συγκοινωνίας στο βωμό του απόλυτου θεού τους, του κέρδους.
Έχουμε καταγγελίες από τα διόδια των Αφιδνών ότι οι ουρές έχουν φτάσει πολλά χιλιόμετρα με τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα.
Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα καθώς και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο. Ήδη άρχισαν και τα πρώτα προβλήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής όπου η χιονόπτωση είναι ισχυρή και ήδη έκλεισε ο δρόμος από την Πεντέλη προς Νέα Μάκρη. Προβλήματα με τις αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται και στο δρόμο προς Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω, ενώ και στον Άγιο Στέφανο είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Στα βόρεια προάστια η χιονόπτωση είναι έντονη, καθώς προβλήματα εντοπίζονται ήδη στην Κηφισιά, στην Εκάλη, το Μαρούσι, το Γέρακα, την Πεντέλη, Θρακομακεδόνες, Μενίδι και σε όλα τα βόρεια.

Δείτε τον χάρτη με το πως θα εξελιχθούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τι θυμηθήκαμε τώρα. Τον Γιωργάκη «χιονισμένο» και ξεπαγιασμένο στην Μαλακάσα να κάνει ..ρεπορτάζ και να καταγγέλλει την νέα δημοκρατία για αναλγησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails