Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μήπως δίνουν …η..λίθιο στον ΣΑΜΑΡΑ;


Τις ξεκάθαρες και έγγραφες δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης αλλά και των «βασικών πολιτικών δυνάμεων» της Ελλάδας ότι θα τηρήσουν τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, εξακολουθούν να αναμένουν οι Βρυξέλλες, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την αποδέσμευση της έκτης δόσης των δανείων, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ,

Προϋπόθεση για να μας εμπιστευτεί η διεθνής κοινότητα είναι να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις. Στο τέλος του 2011 το έλλειμμα αναμένεται στο 9% του ΑΕΠ. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η εκταμίευση της δόσης, το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου», είπε ο Παπαδήμος.

Ο Σαμαράς είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του “Ζητώ να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης μεθαύριο για να ξεμπλοκάρουμε την έκτη δόση και να έχουμε εκλογές σε 100 μέρες χωρίς να ληφθούν νέα μέτρα τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο” και συνέχισε “Εμείς την προκαλέσαμε την κυβέρνηση Παπαδήμου και εμείς θα την στηρίξουμε ως μεταβατική κυβέρνηση και όχι ως συγκυβέρνηση".Λένε ότι για να ξεμπλοκάρει η έκτη δόση θα πρέπει να υπογράψουμε κοινή δήλωση όλα τα κόμματα είπε και συνέχισε: “το ξαναλέω τέτοια υπογραφή δεν βάζω. Οι δεσμεύσεις μου υπάρχουν δημοσίως.

Τώρα πως θα παρθούν τα λεφτά χωρίς την υπογραφή του; Μόνο ο…. Μητσοτάκης ξέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails