Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ακόμα «κυβερνούν» οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ στο ΛΑΟΣ. Διέγραψαν τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ



Διαγράφηκε από μέλος της Κ.Ε. και από μέλος του κόμματος, το ιδρυτικό στέλεχος Π. Αποστόλου, πρώην Αν. Γραμματέας Κ.Ε. (2004-2007) και υπεύθυνος Συντονισμού Περιφερειαρχών για προώθηση τοπικών θεμάτων στην Κ.Ο. (ομόφωνα εκλεγείς στη πρόσφατη 10η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, 24/9/2011) γιατί τόλμησε να διαφωνήσει με την φιλομνημονιακη πολιτική εκφραζόμενος ανοικτά κατά αυτής στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra Channel, όπου εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και τους φόβους του για την μετάλλαξη ενός λαϊκού πατριωτικού κόμματος σε νεοφιλελεύθερο, νεοταξικό, από τον Γ. Καρατζαφέρη και τους Ηρακληδείς του Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη.

Εμείς δεν θα σταθούμε τόσο στην πράξη αυτή αλλά στο ότι πρόεδρος του πειθαρχικού σε δημοκρατικό κόμμα όπως θέλει να λέγεται είναι ένας πρώην αξιωματικός συν-τροφος στο επάρατο ΕΑΤ-ΕΣΑ του αρχιβασανιστή Ιωαννίδη, ένα υπάκουο γερόντιο στρατηγός και αυτός ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Το να σε διαγράφει λοιπόν μία πρώην αρχιχουντάρα που κάνει τώρα τον καφετζή του κατ΄ευφημισμον δημοκράτη Καρατζαφέρη, είναι τίτλος τιμής.

Η μεγάλη ντροπή όμως είναι του ξευτίλα χοντρού, που εβαλε κατ΄αρχην έναν κολόγερο της χούντας πρόεδρο του πειθαρχικού του, και δεύτερον δεχόμενος να διαγράψει ένας Ιωαννιδικός του ΕΑΤ –ΕΣΑ έναν αγωνιστή και δημοκράτη του μεγέθους του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Ούτε το σάλιο του δεν είναι να χαραμίζει κάποιος, για το φασιστόμουτρο τον Καρατζαπαίρνει και την ακολουθία του. .

Ο κ. Αποστόλου είναι το αρχαιότερο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και εκ των κυρίων συντελεστών εισόδου του κόμματος στην Ελληνική Βουλή το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails