Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Σκέτη …παρωδία θα είναι η επέτειος.



Εμείς δεν πιστεύουμε πως θα γίνει τίποτα παρά μόνο μικρά μεμονωμένα επεισόδια, αφού στην κυβέρνηση είναι πλέον και ακροδεξιοί, και παρακρατικοί ηγέτες των γνωστών-αγνώστων ταραξιών. Θυμηθείτε το.

Οι εκδηλώσεις μνήμης, για τη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης τριών χρόνων από την ημέρα εκείνη που ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα... στοιχειώνουν την ΕΛ.ΑΣ... Οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε πως η κατάσταση δεν δείχνει "εκρηκτική", ωστόσο ο κίνδυνος κάποιοι να προσπαθήσουν να προκαλέσουν επεισόδια είναι ορατός.
Όπως πέρυσι που, ενώ αρχικά όλα έδειχναν ήρεμα, τελικά σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν 96 προσαγωγές και 42 συλλήψεις. Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει τη φρούρηση με διμοιρίες των ΜΑΤ της Βουλής, του Πολυτεχνείου, των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για το Κοινοβούλιο σχεδιάστηκε ειδικό πλάνο, καθώς ίσως να μπει στο στόχαστρο των διαδηλωτών. Εκεί θα ανέβει το τείχος από πλεξιγκλάς.

Θα λαμβάνουν μέτρα 5.000 ένστολοι. ( Συνεπικουρούμενοι από πολλούς ακροδεξιούς παρακρατικούς ), Από αυτούς οι 1.500 θα ανήκουν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Θα είναι δηλαδή 20 διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ), 15 διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ). Ισχυρές δυνάμεις των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ. Εκατοντάδες άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας ( και κουκουλοφόρους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών) και της Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails