Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο άνθρωπος της …Μαντζουρίας.



Ακόμα περιμένουμε να πιάσει τον δολοφόνο του 52χρονου υπασπιστή του Γιώργου Βασιλάκη που σκοτώθηκε όταν άνοιξε το παγιδευμένο δέμα το οποίο είχε αποσταλεί με τη μορφή δώρου για τα μούτρα του, και θέλει να μας το παίξει …κριτής του βρωμοσυστήματος του, και ικανός σωτηριοδελφίνος .

Συνέντευξη του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" και τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη.

Αμέσως μετά τις γιορτές ν’ ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ζήτησε σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. ,Να πάμε στην εκλογή ηγεσίας όπως προβλέπεται από το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή άμεσες εκλογές, απευθείας από τους πολίτες και να πάμε στις εκλογές με μια νέα ηγεσία μα, κυρίως, και με μια νέα πολιτική πρόταση για την Ελλάδα του 2020”,

Η διετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά”, δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε πρωτοφανή βαθιά οικονομική ύφεση που φτάνει το 5% και πλέον, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση”. Δηλαδή διαλύθηκε ο κρατικός μηχανισμός και οι Υπηρεσίες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα.

Tο κρίσιμο θέμα ξέρετε ποιο είναι; Έρχονται οι Ευρωπαίοι και υπογράφουμε κάποιες συμβάσεις και μνημόνια που λένε ότι θα πάμε στα επόμενα 10 χρόνια μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή θα χαθεί μια γενιά μέσα σε καθεστώς οπισθοδρόμησης. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα.

Εάν θέλετε Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη μαργαριτάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails