Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Σωπάτε καλέ, δεν κάνουν τέτοια πράγματα.




Όσοι έχουν ταξιδεύσει και τους έπιασε απαγορευτικό γνωρίζουν ότι εάν μείνει δυο μέρες στο λιμάνι το καράβι, παίρνει και των δυο ημερών τους επιβάτες. Έχει τύχη στην γραμμή της Κρήτης να ταξιδεύσουν ΟΡΘΙΟΙ ,γιατί δεν υπήρχαν ούτε καρέκλες. Φαντασθείτε τώρα εάν ..γινόταν ναυάγιο. Όσο για το λιμενικό; Περιμένει απλώς στο..τηλέφωνο. Πότε δεν ασχολήθηκε με αυτό το καυτό και επικίνδυνο θέμα.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η εισαγγελία του Μπάρι πρόκειται να ξεκινήσει την έρευνά της γύρω από τη ναυτική τραγωδία που βύθισε στο πένθος Ιταλία και Ελλάδα, από το υπεράριθμο των επιβατών.
Όπως υποστήριξε ο εισαγγελέας, Τζουζέπε Βόλπε, είναι βέβαιο πως υπήρχαν 18 επιπλέον επιβάτες, ενώ παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.
Οι αρμόδιοι των ιταλικών αρχών έχουν ήδη στα χέρια τους τα έγγραφα της ναυλώτριας εταιρίας, Visemar, τα οποία εξετάζουν ώστε να κατανοήσουν ποιο ήταν το όριο της χωρητικότητας του «Norman Atlantic».
Βάσει των στοιχείων που θα προκύψουν, όπως επισημαίνουν ιταλικά δημοσιεύματα, η εισαγγελία θα κρίνει κατά πόσο το περιστατικό συνιστά αμέλεια ή πρόκειται για έγκλημα από δόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails