Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ κατεβαίνει μόνο με το… Επικρατείας ;




Έχετε παρατηρήσει ότι ενώ όλα τα κόμματα  έχουν ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια τους  ανά την επικράτεια, το απόκομμα ΛΑγΟΣ ακόμη να τα ανακοινώσει;
Σου λέει σαν καλός σανοπώλης – γαλατάς – ofshorrakias  τι να ανακοινώσω ; Nα δουν σε όλη την Ελλάδα ότι δεν κατάφερα να συμπληρώσω πλήρη ψηφοδέλτια, η να διαβάσουν  τους γνωστούς μαϊμού υποψηφίους τους οποίους μεταφέρω ανά την χώρα, όπως π.χ την σύζυγο του αντιπροέδρου Σκανδαλακη, την Καουδη, και κάποιους άλλους που έχουν γυρίσει την μισή Ελλάδα ως υποψήφιοι βουλευτές, ανάλογα τα κενά που υπάρχουν ;
 Άστο να ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο, να περάσει το θέμα στα βουβά, και να φανώ καλό παιδί σε αυτούς που μου λένε….. κάνε στην …άκρη.
Τώρα το πώς ανακοίνωσε και το επικρατείας είναι απορίας άξιον , και υπάρχουν τεράστια ερωτήματα για το πώς υπερκέρασε πολλά παλιά στελέχη και  δραστήρια κομματικώς, ο «δημοσιογράφος» στο αμαρτωλό ΥΠΕΘ επί υπουργίας  του πρέσβη Γεωργίου , ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ και μπήκε …επικεφαλής του .
Υπάρχει κάτι στον αέρα που βρωμάει.
Του τον επέβαλλαν, η γνωρίζει κάτι; Μην ξεχνάμε ότι ακόμη ερευνάται η σχέση του Καρατζαφερη με τα οπλικά του υπουργείου, και το να βάλει επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο του τον «δημοσιογράφο» κινεί την «περιέργεια».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails