Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Καρατζαφέρης …«Θα διεκδικήσω… την ….τελευταία ψήφο».




Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. είναι «πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του και τόνισε πως θα διεκδικήσει  την…. τελευταία ψήφο σε όλη την Ελλάδα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι αυτό δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό απελευθερώνει δυνάμεις για άλλες αναχωματικές επιλογές, εμείς υποδεχόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι φεύγουν και έρχονται προς εμάς, και φρενάρω τη διάθεση κάποιων να πάνε στην αντίπερα όχθη, στον ΣΥΡΙΖΑ, «παρά το ότι ….δεν έχω σώας τας… φρένας»  Ο φυσικός χώρος τους είναι ο όμορος χώρος». Τι ΛΑΟΣ, τι Νέα Δημοκρατία .Το ίδιο είμαστε.
Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε ότι διαπιστώνει μια «παλιννόστηση» στο κόμμα του ανθρώπων που είχαν φύγει και είχαν πάει στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «αυτή η παλιννόστηση, νομίζω, πέραν όλων των άλλων, βοηθάει και τη Νέα Δημοκρατία».
Σε ότι αφορά την πορεία του αναχώματος ΛΑ.Ο.Σ ,επισήμανε ότι «οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο του 1.5 % με ανοδική πορεία, θέλουμε  την τελευταία ψήφο, και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα».
Δεν είπε όμως πως μπορεί ένα κόμμα να πάρει ψήφους από ένα υγιώς σκεπτόμενο πολίτη όταν έχει στις τάξεις του υποψηφίους σαν τους παρακάτω, και την ίδια στιγμή στρέφεται κατά της χρυσής αυγής. Μόνο ένας μικροπολιτικάντης τα κάνει αυτά.

 

Νταχάου, αφού διεγράφη από τη Χ.Α., προσχωρεί στο ΛΑ.Ο.Σ 

 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΒΛΑΜΑΚΗΣ!


Πιστεύουμε ότι οι δημοκράτες Κρητικοί θα τον τιμήσουν δεόντως. Ανθρωπος που φωτογραφίζεται μπροστά στους άθλιους φούρνους του Νταχάου, και γράφει ότι θα κάνουν καλό… ψωμί …την χρειάζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και θα παρεις τα αρχιδια μας

Ανώνυμος είπε...

Τα ΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!ΚΛΕΦΤΗ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!

Related Posts with Thumbnails