Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο χορευτής- μπροστάντζας πήρε την θέση του Σαμαρά στους …υπηρέτες της Μερκελ.




Να τον δω αγκαλίτσες και φιλάκια με τον Βενιζέλο και τον ποτάμι, και να πάρα τα χάπια μου.
 Την κοινή κάθοδο των δυνάμεων του φιλοευρωπαϊκού μετώπου, που τάχθηκαν με το “ναι”, σε πιθανές εκλογές προδιέγραψε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στη Συγγρού το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Ν.Δ θεώρησε ότι η κυβέρνηση έχει προθεσμία 48 ωρών σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα για συμφωνία μέσα σε δύο 24ωρα. Εκτίμησε συνεπώς ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι την Τετάρτη “θα απαντήσουμε διαφορετικά” αναφερόμενος στις δυνάμεις της αστικής τάξης και της δημιουργίας που οφείλουν να ανασυγκροτηθούν και να έχουν κοινή έκφραση.
Θεώρησε άλλωστε ότι οι δυνάμεις που εκφράζουν το “όχι” είναι πολυδιασπασμένες, ενώ οι δυνάμεις που υποστήριξαν το “ναι” εμφανίζουν μεγαλύτερη ομοιογένεια όσον αφορά στις αξίες και τη συμπεριφορά.
«Πιστεύω ότι με πολύ ψυχραιμία όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα τι ψήφισαν, γιατί και η αποχή ήταν μεγάλη που σημαίνει ότι αρκετά μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών γύρισαν την πλάτη στο συγκεκριμένο ασαφές ερώτημα και περιμένω τη χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα και ότι εντός 48 ωρών ο κ. πρωθυπουργός θα φέρει τη συμφωνία» είπε ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνοντας πως «αν δεν έρθει αυτή η συμφωνία εντός 48 ωρών όπως έχει πει ο πρωθυπουργός η εκτίμηση μου είναι ότι η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για να υπάρξει ομαλότητα στην οικονομία και στην κοινωνία θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συμφωνία. Και αυτή η ομαλότητα θα μπορεί να έρθει αρκετό καιρό μετά τη συμφωνία και αυτή η συμφωνία πρέπει να ψηφιστεί και από τα κοινοβούλια.»

ΟΥΤΕ ΝΤΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΥΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ

Βάλτε ρε τον ….Αυγενακη που είναι και… έντιμος.

Στο 90% τής Επικρατείας, το αποτέλεσμα είναι 61,5% υπέρ τού «ΟΧΙ» και 38,5% υπέρ τού «ΝΑΙ». Μόνον οι σκατόγεροι και οι φοροφυγάδες γιατροί / δικηγόροι και λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες ψήφισαν «ΝΑΙ» τελικά. Τα υγιή τμήματα τού Έθνους, αντιστάθηκαν μέχρις εσχάτων, παρά την χυδαία προπαγάνδα των αλήτικων μπουρδελοκάναλων τής διαπλοκής. Ηρωϊκοί οι άνεργοι, οι φοιτητές, οι υπάλληλοι, οι εργάτες και οι αγρότες μας !!! Νίκησε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails