Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Δόθηκε παράταση μέχρι τις 21.30 μμ για ψηφοφορία

Νέα παράταση πήρε η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα. Οι κάλπες σε όλη την χώρα θα κλείσουν στις 21.3o μιας και είναι πολύ μαζική η προσέλευση του κόσμου αλλά και οι κάλπες μένουν ανοιχτές μέχρι να ενσωματωθεί το offline στο online.

Διευρύνεται συνεχώς η διαφορά του Σαμαρά από τη Ντόρα. όλες οι πληροφορίες που μας έρχονται προσεγγίζουν απόλυτα το αποτέλεσμα που σας δώσαμε από το πρωί. Ανεβαίνει και ο αριθμός αυτών που θα ψηφίσουν. Ο αριθμός ίσως ξεπεράσει τις 600.000 ψηφοφόρους γιατί σε όλους τους Δήμους ψηφίζει περίπου το 6%-8% του πληθυσμού. Αυτή την στιγμή έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές σε όλα τα εκλογικά κέντρα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ 57%-59%

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 37%-39%

ΨΩΜΙΑΔΗΣ 4%-6%

Τις 20 μονάδες αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες από τα γραφεία της Νέας Δημοπρασίας η διαφορά μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη, με ότι αυτό συνεπάγεται για το σύστημα οικογενειοκρατίας στη παράταξη της δεξιάς. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Σαμαράς 61%
Ντόρα 31%
Ψωμιάδης 18%

ΚΡΗΤΗ:
Σαμαράς 16%
Ντόρα 77%
Ψωμιάδης 6%

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:
Σαμαράς 55%
Ντόρα 36%
Ψωμιάδης 8%

Στα Καλύβια Αττικής με βάση στελέχη της Ν.Δ. που γνωρίζουν πρόσωπα (βλέπετε είναι χωριό),έχουν εγγραφεί και έχουν ψηφίσει πολλοί ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ (που βέβαια φαντάζεστε τι ψηφίζουν).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails