Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Παρανομεί αισχρά το ΤΗΛΕΑΣΤΥ του χοντρού.


ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΡ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΛΟΓΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ;;;

«Δώστε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ στο Λαό», θα μπορούσε να είναι το νέο διαφημιστικό τρέιλερ στο κανάλι του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη. Κι αυτό γιατί, αν και ο συγκεκριμένος σταθμός διαθέτει άδεια μόνο τοπικής εμβέλειας, εξακολουθεί να εκπέμπει -παρανόμως εξυπακούεται- σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φαίνεται, πάντως, ότι ο Γ. Καρατζαφέρης, βρήκε τον μάστορά του ή καλύτερα τον... καταναλωτή του: Εδώ και καιρό ο Ν. Τσουκανάρας, πρόεδρος του «Κόμματος Καταναλωτών Ελλάδος» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει βαλθεί να ξεκαθαρίσει το ομολογουμένως ομιχλώδες τοπίο που συνοδεύει το Τηλεάστυ.
Αύριο, μάλιστα, εκπρόσωποι του κόμματος θα παραδώσουν στον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο υπόμνημα με όλες τις καταγγελίες που αφορούν, όπως λένε, στις παράνομες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού του ΛΑΟΣ.

Ο φάκελος περιλαμβάνει όλη την ιστορία εντοπισμού των παράνομων κεραιών του σταθμού σε διάφορα σημεία της χώρας, καθώς και όλα τα επίσημα έγγραφα από το ΕΣΡ, την ΕΕΤΤ αλλά και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)!
Και πού εμπλέκεται η ΥΠΑ; Σύμφωνα με έγγραφο που εξέδωσε και χρονολογείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο: «Λόγω της μεγάλης ισχύος των πομπών αυτών αλλά και του ύψους των χρησιμοποιούμενων κεραιοσυστημάτων, είναι δυνατό να προκληθούν λόγω γειτνιάσεως με τις εγκαταστάσεις της ΥΠΑ προβλήματα παρεμβολών ή εμποδίων με δυσμενείς συνέπειες για την ασφάλεια των πτήσεων».

Τώρα, σύμφωνα με έγγραφο της ΕΕΤΤ, δεκάδες παράνομες κεραίες του Τηλεάστυ εκπέμπουν παντού στην Ελλάδα.
Παρά τις αποφάσεις του ΕΣΡ (δεν ξεπερνούν τις 4 από το 2005 ώς το 2009), η εκπομπή του προγράμματος συνεχίζεται σε όλη τη χώρα. Τι σημαίνει αυτό; Σα να παρακολουθούμε στην Αθήνα ένα τοπικό κανάλι της Αλεξανδρούπολης!

Το Κόμμα των Καταναλωτών έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη για παράνομη εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού σε Κοζάνη και Καστοριά. Όμως ο φάκελος του Ν. Τσουκανάρα φαίνεται πώς δεν είναι πλήρης, καθώς απουσιάζει ένα κρίσιμο έγγραφο για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης: Είναι η επίσημη απάντηση του ΕΣΡ στα απανωτά ερωτήματά του για το αν τελικά ο σταθμός εκπέμπει νόμιμα ή παράνομα εκτός Αττικής.

Ενώ η ΕΕΤΤ έχει αποφανθεί ότι ο σταθμός εκπέμπει σε πολλά σημεία παρά τις κείμενες διατάξεις, το ΕΣΡ καθυστερεί -σύμφωνα με τον Ν. Τσουκανάρα- να του απαντήσει επίσημα αν αυτό ισχύει.
Το ΕΣΡ, όμως, δεν έχει απαντήσει και σε άλλα ερωτήματα, όπως υποστηρίζει το Κόμμα Καταναλωτών. Για παράδειγμα αναφέρουν «αν έχουν εφαρμοστεί οι αποφάσεις του ΕΣΡ για παύση παράνομης εκπομπής για τις εξής περιοχές: Μεσσηνία, Μαυροβούνι Κορινθίας, Περαχώρα Λουτρακίου, Καρφιώτισσα Ξυλοκάστρου, Ρέθυμνο και Ρόδο στη θέση Μόντε Σμιθ.

Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες; Θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά από το Κόμμα των Καταναλωτών στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και στις εισαγγελικές αρχές των νομών όπου εκπέμπει ο τηλεοπτικός σταθμός του Γ. Καρατζαφέρη, εκτός φυσικά από το νομό Αττικής, τον μοναδικό που καλύπτει η άδειά του.
«Ο τηλεοπτικός σταθμός Τηλεάστυ είναι ιδιοκτησίας ΛΑΟΣ και γεννιέται το ερώτημα πώς ένα κόμμα που εκπροσωπείται στο ελληνικό Κοινοβούλιο δικαιούται μέσου του τηλεοπτικού του σταθμού να παρανομεί. Πηγή

Δεν είναι μόνο οι αναφερόμενες περιοχές. Σε όλη την Ελλάδα έχει εγκαταστήσει μηχανήματα και κατεβάζει το δορυφορικό και το μετατρέπει σε τοπικό. Έτσι με απλή κεραία το πιάνει κάποιος σε τοπικούς δίαυλους. Δηλαδή καραμπινάτη παράβαση των κανόνων. Αλλά είπαμε ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ είναι αυτός και έχει πλήρη ασυλία από τις εκαστοτε κυβερνήσεις. Τώρα που είναι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερη ασυλία αφού τον χρειάζονται για να ροκανίζει, την Νου-δούλα. Άσε που θα βγει και θα πει δεν είναι δικό μου αλλά του γιου μου και της γυναίκας μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails