Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Οργιάζει το χαμένο από χέρι.. μητσοτακικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


"Βρέθηκα πριν από μισή ώρα στο εκλογικό τμήμα του ΜΕΤΣ γίνεται το έλα να δεις με τα κομματόσκυλα της κ. Μπακογιάννη. Όλοι από τη δημαρχεία με προεξάρχοντα τον κ. Κικίλια και τους παρατρεχάμενους να προσπαθούνε να επηρεάσουνε τον κόσμο λέγοντας αυτόν θα ψηφίσετε που κατέστρεψε την παράταξη. "ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ? Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με χειρόγραφες καταστάσεις, όπως αναφέρει σε επιστολή που έστειλε προς τον κ. Σιούφα. Όπως τονίζει, «μια τέτοια διαδικασία καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας». ο κ. Ψωμιάδης πρόσθεσε: «Τριάντα χρόνια έχω δώσει ένα κομμάτι της ψυχής μου. Πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός που μίλησε στην ψυχή του ξεχασμένου, προδομένου Νεοδημοκράτη. Καταγγέλλω τραμπουκισμούς, ακόμα και εδώ στο Βελλίδειο. Υπάρχουν εγκάθετοι εδώ και δύο μέρες, και σήμερα, που λένε μην ψηφίζετε Ψωμιάδη. Υπάρχουν εγκάθετοι που δεν δίνουν ψηφοδέλτια Ψωμιάδη, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Υπάρχουν εγκάθετοι, μπράβοι, που εκφοβίζουν. Υπάρχουν εγκάθετοι που δεν επιτρέπουν σε δικούς μου ανθρώπους να πλησιάσουν τα εκλογικά κέντρα. Αύριο θα πάρω τις αποφάσεις μου. Κάποιοι ενοχλήθηκαν. Θα μιλήσω και αλίμονο τους». ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ). Πέταξαν έξω από το εκλογικό την εκπρόσωπο του Σαμαρά. Πολλά προβλήματα, περίεργες συγκυρίες. Ο κόσμος ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσει ότι και αν ψηφίσει. Μην αποθαρρύνεστε από τυχόν καθυστερήσεις. ΨΗΦΙΣΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. Τα ποσοστά που παρουσιάζονται από το http://nonews-news.blogspot.com/ προέρχονται από την επεξεργασία ενός δείγματος 1000 ατόμων, που είχαν ψηφίσει μέχρι πριν από μία ώρα. Σύμφωνα μ' αυτό, ο Σαμαράς λαμβάνει ποσοστό 49,5% , έναντι 44% της Ντόρας και 6% του Ψωμιάδη. Το δείγμα των ψηφοφόρων, βάσει του οποίου εξήχθησαν αυτά τα αποτελέσματα, προήρχετο από την περιοχή της πρωτεύουσας.Επισης τα ποσοστά που παρουσιάζονται από το http://fimotro.blogspot.com/ συγκλίνουν στην νίκη ΣΑΜΑΡΑ. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα ποσοστά του Π. Ψωμιάδη ακόμα και στη Βόρεια Ελλάδα. Ο υποψήφιος για την αρχηγία κινείται στο 4%-5% στο σύνολο της Επικράτειας. Το ποσοστό του Σαμαρά κυμαίνεται στο 56%-58% και της Ντόρας Μπακογιάννη περίπου στο 38% - 40%! Μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει 200.000 άνθρωποι. Ο αριθμός τελικά θα ξεπεράσει τα 500.000 άτομα τα οποία θα ψηφίσουν. Η Ντόρα είχε... ελπίδες εάν ψήφιζαν μέχρι 300.000. Τώρα το παιχνίδι τελείωσε. Ντροπή διότι αυτό κ. ΝΤΟΡΙΤΑ δείχνει πανικό...
και εάν μη τι άλλο, θα έπρεπε να είχες δώσει εντολή στους δικούς σου να έχουνε ευπρέπεια. Με τον τρόπο που συμπεριφέρονται δεν θα καταφέρεται τίποτε τουναντίον στρέφεται ο κόσμος εναντίον σου. Επίσης λέγανε στον κόσμο που ήτανε ουρές ότι μπλοκάρισε το σύστημα.
Είναι για γέλια διότι γνωρίζουμε ότι ο ΟΤΕ ο μεγαλύτερος Τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Ελλάδας ο οποίος με την συγχώνευση του στην DT συγκαταλέγεται στις 3 μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά εταιρίες, δεν αξίζει τέτοιας δυσφήμισης από το ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ σύστημα της κ. Μπακογιάννη. Ο Δ. Μαύρος(ΜRB) με τον ΟΤΕ ανέλαβαν την κάλυψη της ηλεκτρονικής περισυλλογή ψήφων για τις εκλογές της Ν.Δ. Πως έπεσαν οι γραμμές του ΟΤΕ μόνο για αυτές τις εκλογές; Πως έπεσε το σύστημα κ.Μπακογιάννη; Εσείς έχετε μηχανισμούς στο κόμμα και ξέρετε. Θα μας πουν οι Δ.Σιούφας, Μανιάτης, Πετραλιά, Παυλόπουλος πως έπεσε το σύστημα (όταν πια ο Σαμαράς φάνηκε ότι κέρδιζε με διαφορά); Ο κόσμος να μην φεύγει να περιμένει να ψηφίσει διότι μάλλον αυτό φοβούνται τελικά. "Το σύστημα επανήλθε και η διαδικασία πάλι λειτουργεί ομαλά. Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περίπου 200.000 άνθρωποι και αναμένεται η συμμετοχή μέχρι και τις 7 το απόγευμα όπου κλείνουν οι κάλπες να ξεπεράσει τους 600.000 ανθρώπους. Ο Σαμαράς προηγείται με ποσοστό που κυμαίνεται στο 55% με 60%. Δύσκολα θα γίνει διάσπαση στο κόμμα, αν ο Σαμαράς τελικά εκλεγεί, διότι η Μπακογιάννη και η κάθε Μπακογιάννη μέσα στη Ν.Δ. μην ξεχνάμε ότι ενδιαφέρονται για τις "θέσεις" και τις "καρέκλες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails