Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Τους τα χώνει για τα καλά ο Βγενόπουλος


Συνεχίζει και επαυξάνει τις αρνητικές του κρίσεις για τους κ.κ Ρέππα και Σηφουνάκη ο πρόεδρος της Μ.I.G κ. Βγενόπουλος. Εξερχόμενος από τον εισαγγελέα όπου έδωσε κατάθεση διάρκειας σχεδόν δύο ωρών ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε :
”Πριν από δύο ημέρες οι κ.κ. Ρέππας και Σηφουνάκης παρουσίασαν μια επιστολή Ρακιντζή που τη βάφτισαν σαν πόρισμα καταπέλτη σε μια ατυχή και άκομψη προσπάθεια να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη και να κλείσουν επικοινωνιακά μια υπόθεση που επί της ουσίας άρχισε σήμερα να διερευνάται. Ακόμη επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τον γνωστό ξύλινο πολιτικό λόγο που πήρε μάλιστα παραληρηματικές διαστάσεις χωρίς να διστάσουν να υβρίσουν ακόμα και τον νεκρό αρχιεπίσκοπο. Προφανώς σε αυτό το χαμηλό επίπεδο δεν μπορώ να κατέβω. Αισθάνομαι δε ότι ποταπές εξάρσεις τους λόγω της προέλευσής τους αποτελούν τίτλο τιμής σε όποιον απευθύνονται” Πριν από λίγη ώρα, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, έκανε συμπληρωματικές δηλώσεις, ώστε να τον καταλάβει κι ο τελευταίος Παπαγκιόζης, για το τι είναι και τι λέει το έγγραφο που έστειλε στους Ρέππα και Σηφουνάκη.
Λέει λοιπόν ξεκάθαρα (ξανά) ο Λ. Ρακιντζής, ότι το έγγραφο που τους έστειλε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑ και ότι δεν θα μπορούσε να είναι πόρισμα, και συμπλήρωσε κάτι μασημένα, για τους λόγους που δεν μπορούσε να κάνει έρευνα επί των καταγγελιών!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails