Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Εμείς ξαναρωτάμε Κε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ? είσαστε, Παρ΄ ολιγον ….δίγαμος;


Επειδή τελείωσε το Πάσχα και δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα επανερχόμαστε και απαιτούμε απάντηση. Είχαμε σε προηγούμενο ποστ στον παρ΄ολιγο γάμο του κυρίου καρατζαφερη με το ερώτημα εάν ισχύουν οι πληροφορίες. Δυστυχώς ισχύουν, και οι νεώτερες λένε ότι είχε ναυλωθεί και αεροπλάνο εκ μέρους του για τους υψηλούς καλεσμένους. Το όλο πρόγραμμα αναφέρεται – επισυνάπτεται στην πρόσκληση του …γάμου. Το μεγάλο ερώτημα που είναι πως ενεπλέχθη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και πως εδέχθη να παραστεί ως κουμπάρος του αγράμματου σανοπώλη? Επίσης εάν υπάρχει κρυφό διαζύγιο διότι εάν δεν μεσολαβούσαν οι έκτακτες εκλογές και ο Φοίβος της καταβαράθρωσης του ΛΑγΟΣ λόγω αυτού, του γεγονότος, το μυστήριο θα γινόταν. Υπάρχει επίσης η απορία πως ενώ παίζει στο διαδίκτυο ένα τέτοιο θέμα που τραντάζει θεμέλια, υπάρχει πλήρη σιγή ιχθύος από όλα τα αργυρώνητα παπαγαλάκια των Μ.Μ. αποχαύνωσης καθώς και από μερικά…”αποκαλυπτικα” blogs-site ενώ για την… Τζούλια βάρεσαν μπιέλες. Που είναι τα κόμματα και οι βουλευτές που κόπτονται για… καλό των πολιτών; ή ισχύει και εδώ το ρητό « όμοιος ομοίω αεί πελάζει ». Λες και δεν έχει σημασία αυτή η τεραστία εξαπάτηση των πολιτών εκ μέρους ενός που λέει ότι είναι αρχηγός πατριωτικοθρησκευτικού κόμματος και τέταρτου στην εξουσία. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ζήτησε και την βοήθεια των εργολαβοδιαπλεκομενων, για την «ενίσχυση» του καλού προφίλ του? Και μην τολμήσουν να επικαλεσθούν προσωπικά δεδομένα και τρίχες, διετή εδώ μιλάμε για καραμπινάτη εξαπάτηση. Όταν τονίζεις συνέχεια το προφίλ του έντιμου καλού οικογενειάρχη και ταυτοχρόνως κάνεις αυτά τα «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ» είναι εκτός από την απαράδεκτη στάση από ηθική άποψη, και καθαρή εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ Κε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Είχατε αποφασίσει να κάνετε γάμο μετά της κυρίας ΖΩΗΡΟΥ σε στενό κύκλο στην εκκλησία Αγία Σοφία του Λονδίνου με παρουσία του εφοπλιστο-οικονομικου λόμπυ του Λονδίνου, και με κουμπάρο ,πρώην ανώτατο άρχοντα της χώρας;
NΑΙ η ΟΧΙ


Είχατε τυπώσει και προσκλήσεις οι οποίες συνοδευόταν και με το όλο πρόγραμμα ,Δωρεάν αεροπλάνα, ξενοδοχεία διαμονής κ.λ.π για τους υψηλούς καλεσμένους, ΝΑΙ η ΟΧΙ


Είχατε πάρει ( ΚΡΥΦΟ) διαζύγιο πριν την απόφαση σας αυτή ΝΑΙ η ΟΧΙ .


Εμείς θα επιμένουμε μέχρι να δοθούν οι «απαντήσεις», η να ξυπνήσουν από τον «βαθύ μισθωμένο λήθαργο» τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε.

Την τελευταία ώρα μάθαμε ότι θα κάνει σήμερα ( τρομάρα του) και τα θυρανοίξια στο εκκλησάκι που έχει κάνει στην…. βιλάρα του στην ατάλαντη. Ωραία το παίζει το παραμύθι του… καλού χριστιανού στις… κάμερες, αλλά… εδώ γίνονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΜΟΡΑ που έλεγε και άπαιχτη Σαπφώ Νοταρά

Είναι παρ΄ολιγον, δίγαμος ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ; Αδιανόητο?

Νεώτερες αποκαλύψεις περί της παρ΄ολιγο «διγαμίας» του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ήταν «μαζί» του στις Βρυξέλλες όταν ήταν ευρωβουλευτής.

την είχε βάλει στην επιτροπή προμηθειών

γινόμαστε δέκτες καταιγιστικών μηνυμάτων, επί το πλείστον επιβεβαιωτικών.

τον εκπροσωπήσε στο παγκόσμιο ισραηλινό συνέδριο τον Μάρτιο του 2007


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ,ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.
ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ।ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ?
1ονΤΟΝ ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ?
2ονΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ?
3ονΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ
ΔΥΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
4ον Ο ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ?
5ον ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΠΧ ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ?
6ονΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΚΟΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥ,ΔΗΛ ΤΗΣ
SΙS ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

Ο καρατζαφέρης σπούδασε την Αννούλα στο Λονδίνου και πήγαινε να την δει αν διαβάζει κάθε Σαββατοκύριακο. Την και είχε ...γραμματέα στις Βρυξέλλες.

Στην δε Φρανκφούρτη ΧΩΘΗΚΕ στην ΜΑΝΑ του ιατρού ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ο οποπίος το ΠΛΑΚΩΣΕ στο ΞΥΛΟ.

Related Posts with Thumbnails