Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Νεώτερες αποκαλύψεις περί της παρ΄ολιγο «διγαμίας» του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Δεν είναι πρωταπριλιάτικο? Το καπάκι για το κλείσιμο της κατσαρόλας το βάζει το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ με την νέα του αποκάλυψη σε ότι αφορά το χθεσινό μας ποστ Είναι παρ΄ολιγον, δίγαμος ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ; Αδιανόητο?

Με την αναφορά του σε αυτό το γεγονός, και επικαλούμενοι αξιόπιστες πηγές συμπληρώνουν το πάζλ γράφοντας .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ...ΔΙΓΑΜΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!

Η συγκεκριμένη κυρία, έχει ΟΝΤΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τον Καρατζαφέρη Όπως λέει στην "Εσπρέσο", η πρόσληψή της έγινε βάση "εμπειρίας, προσόντων και βιογραφικού" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!Φυσικά, βαρύτατες ευθύνες γι'αυτό φέρει και ο τότε Υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος.

Εγείρεται όμως κι ένα άλλο ζήτημα: Πώς είναι δυνατόν ο "εθνικοθρησκευόμενος" Πρόεδρος του Λαος να παίρνει μαζί του στις συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο τον οποιοδήποτε; Με ποια ιδιότητα η Ζωηρού "έτυχε" να βρίσκεται στη συγκεκριμένη συνάντηση; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

Τα προσωπικά του θέματα, θα τα αφήσουμε προς το παρόν ασχολίαστα: Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, αν είναι δίγαμος, αν έχει γκόμενες σε όλη την Ευρώπη και τους πληρώνει και τα διαμερίσματα, όπως λένε κάποιοι "κακεντρεχείς"!

Μας ενδιαφέρει περισσότερο ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!!

Αυτό είναι το μέγα σκάνδαλο, το οποίο σε συνδυασμό με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ από τις...περιπετειούλες του Καρατζαφέρη, δείχνουν το ποιόν του: ΒΡΩΜΙΚΟ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!
Όπως ΟΛΟ το τηλεκόμμα του δηλαδή, το οποίο έχει το θράσος να καπηλεύεται ιερές έννοιες όπως η ΕΛΛΑΔΑ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Κ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΑΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.Ο ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟΣ....ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΑΦΗΣΤΕ τις βλακειες.
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ήταν ΧΘΕΣ !!

Ixnos είπε...

Εαν νομιζεις ΣΙΔΗΡΗ οτι θα το περασεις σαν πρωταπριλιατικο εισαι γελασμενος .οταν θα σκασουν στον αερα και οι ρποσκλησεις τοτε να δουμε που θα κρυφτεις.γιατι θα σκασουν μην βιαζεσαι .σιγα-σιγα θα γινουν ολα.εμεις δεν βιαζωμαστε για να το μαθουν ολοι.Μετα το ΠΑΣΧΑ θα επανελθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σιδέρη, δεν είπαμε να κόψεις τη
μαλακία; Γιατί επιμένεις σε κάτι
που δεν ξέρεις; Γιατί γίνηκες
παπαγαλάκι του Καρατζαφέρη, εσύ,
ένας κολλητός του αείμνηστου
Ευάγγελου Γιαννόπουλου ; Θα τρίζουν
τα κόκκαλα του μακαρίτη από ντροπή
γιά τη κατάντια του προσωπικού του
μπάτσου.

Related Posts with Thumbnails