Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Από το μπουρδέλο του Σιδέρη



Από την αρχή του χρόνου, κύκλοι προσκείμενοι -όπως λένε- στην τ. Βασιλική οικογένεια, κάνουν προσπάθειες συστράτευσης και συμπόρευσης σε ΟΛΗ την Ελλάδα, πολιτών που βλέπουν θετικά την ίδρυση ΝΕΟΥ κόμματος, υπό την κηδεμονία της Βασιλικής Οικογένειας και ειδικά του τ. Βασιλιά Κωσταντίνου. Ως αρχηγός του ΝΕΟΥ κόμματος ακούγεται το όνομα του "Πρίγκηπος" Παύλου συζύγου της Μαρί Σαντάλ που ήδη έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και συχνά επισκέπτονται την Ελλάδα. Οι σε κλειστό κύκλο επαφές ανά την Ελλάδα, γίνονται από παλαιά μέλη φιλοβασιλικών οργανώσεων , τα οποία και ήδη ψάχνουν για γραφεία και μάλιστα προσφέρουν αρκετά χρήματα για την υλοποίηση της οργανωτικής δομής του ΝΕΟΥ κόμματος. Μάθαμε από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ πηγή, ότι η "αμοιβή" εγγραφής ΝΕΩΝ στελεχών που θα στελεχώσουν τις Βασιλικές Τοπικές Επιτροπές και τις ανάλογες Νομαρχιακές , θα είναι 1.000ΕΥΡΩ ανά άτομο και ΟΛΑ τα έξοδα λειτουργίας θα πληρώνονται από τα κεντρικά του ΝΕΟΥ κόμματος. Η προσπάθεια αυτή, μαθαίνουμε ότι προχωρά κανονικά σε αρκετούς νομούς, όπως ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΠΕΛΛΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΕΒΡΟΣ, ΛΑΚΩΝΙΑ,12ΝΗΣΑ.

Ασφαλώς ρε παπαγαλάκι οι «έγκυρες πληροφορίες» προέρχονται από τον παρ΄ολιγον κουμπάρο του τέως, τον αρχηγό σου, που έχει πάθει πανικό. Εάν γίνει φαντάσου πόσοι θα φύγουν από το μόρφωμα σας, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός στελεχών του, που είναι φίλα προσκείμενοι στον τέως. Άντε μην αρχίσουμε να αραδιάζουμε ονόματα και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Σε έβαλε τώρα να πετάξεις την ρουκέτα περί 1000 ευρώ το άτομο αμοιβή , δήθεν πως όσοι θα πάνε θα είναι για τα λεφτά. Η βασιλεία έχει ακόμα ..ρίζες αρχιμαλάκα και ο εθνοπροδότης αρχηγός σου είναι πολύ μικρός για να τα βάλει η να συγκριθεί μαζί τους, κακά τα ψέματα. Οι βασιλικοί ούτε για να τους σκουπίζει τα…. πόδια δεν τον θέλουν. Απλά τον ανέχτηκαν για να,,,, υπάρχουν πολιτικά. Εξάλλου αυτοί του έβγαλαν τον τίτλο , «Αγράμματος σανοπώλης». Και μην βιαστείς καραγκιόζη να μας πεις βασιλικούς ,γιατί πάλι πατάτα θα κάνεις.

4 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Γράφεις:"Από το μπουρδέλο του Σιδέρη"
Γνωστή ανώνυμη αδελφάρα του διαδικτύου κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Το Μόνο μπουρδέλο που ασχολήθηκα ήταν αυτό που απασχολούνται γνωστά σου πρόσωπα και εσυ μέχρι απολύσεως σου.
Βλέπεις ακόμα και στα μπουρδέλα υπάρχουν κανόνες και δεν μπορείς να πηγαίνεις με 10 μαύρους συγχρόνως όπως εσύ και να ντύνεσε σαν κραγμένο τραβέλι.
Οποτε θές έλα να πάρεις τη αποζημίωση και το ταμείο ανεργίας, ΣΕ ΕΙΔΟΣ !!
ΑΪΝΤΕ ΑΠΛΥΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σε άλλη πιάτσα.

Ixnos είπε...

Δηλαδη αργυρακο με αυτο που λες "Το Μόνο μπουρδέλο που ασχολήθηκα ήταν αυτό που απασχολούνται γνωστά σου πρόσωπα και εσυ μέχρι απολύσεως σου."αποκαλεις και εσυ το ΛΑγΟΣ μπουρδελο,γιατι τα γνωστα μου προσωπα και εμεις με αυτο ασχολουμεθα.ΜΠΡΑΒΟ? τουλαχιστον εχεις το γνώθεις σ΄εαυτον.Τωρα με την μεγαλη τσατσα τον χοντρο μπορεις να μας πεις τι θα γινει;Θα παντρευτει τελικα η οχι?

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Το ΛΑΟΣ είναι η δεύτερη εργασία σου. Η πρώτη είναι η πιάτσα σου στη Συγγρού.
Εντάξει κοπέλα μου;.
Αντε ψάρεψε κάνα πελάτη και άσε με ήσυχο.

Ixnos είπε...

οχι γιατι θα αφησω την.... μανα σου μονη της

Related Posts with Thumbnails