Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Είπαν τις γνωστές παρα-μπουρδολογίες τους ο πάπαρδος με τον αμερικανόθρεφτο


Ευπρόσδεκτες χαρακτήρισε ο Γιωργάκης τις προτάσεις με τις οποίες προσήλθε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στη μεταξύ τους συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Ιερώνυμος πρότεινε την αξιοποίηση εθνικών κληροδοτημάτων, την ευθύνη των οποίων έχει ο ίδιος, και την ανάπτυξη περαιτέρω προνοιακού έργου από την Εκκλησία, με την προϋπόθεση να ξεπεραστούν σύντομα οι αργόσυρτες γραφειοκρατικές διαδικασίες. «Ζούμε μια πολύ δύσκολη στιγμή, δίνουμε μια σκληρή μάχη, πιστεύω στις δυνάμεις της πατρίδας, του λαού και των πολιτών και θα αποδείξουμε στη διεθνή κοινότητα ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούν», ανέφερε ο Γιωργάκης και υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα στις πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες, πως γνωρίζει ότι ήδη το πράττει η Εκκλησία και ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την συμπαράσταση. Ο αρχιπάπαρδος τόνισε ότι πράγματι είναι δύσκολη η στιγμή, ότι η Εκκλησία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και ευχήθηκε να ξεπεραστούν σύντομα τα προβλήματα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να πούμε ότι πρέπει όλοι ενωμένοι να συνεργαστούμε,

Tωρα για την ταμπακιέρα της μάσας, και της δολοπλοκίας, και των κρυφών κονδυλίων, μπορείτε να μας πείτε; Για διαβάστε παρακάτω που πάνε τα λεφτά μας ? Στους παντελονάτους του πατριαρχείου, και για το ξήλωμα των ανεπιθύμητων?

Δέκα ημέρες μετά την Πανορθόδοξο Συνδιάσκεψη στο Φανάρι για την καρατόμηση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου Α', ένα παραπολιτικό σχόλιο της εφημερίδας Ελεύθερος τύπος, 2-5-2005(κλικ στην διπλανή Φώτο), ρίχνει φώς στα όσα υπογείως διαδραματίστηκαν μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και της Διεύθυνσης Εκκλησιών του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. Όλο αυτό το διάστημα αναρωτιόμασταν πόσα χρήματα είχε διαθέσει η τότε Ελληνική κυβέρνηση για να πείσει την κοινή γνώμη ότι ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδας Εκκλησίας κ.κ. Ειρηναίος είναι απατεώνας; Το 2005 τα μυστικά κονδύλια του Ελληνικού ΥΠ. ΕΞ. έφτασαν τα 40.947.000 ευρώ! Και αναρωτηθήκαμε πολλές φορές, πόσα άραγε από αυτά τα χρήματα χρειάστηκαν για να διασυρθεί η τιμή και η υπόληψη ενός Έλληνα και δη Πατριάρχη; Μια πρόσφατη , απρόσμενη αποκλειστικότητα του περιοδικού "Δαυλός" ήρθε για να ρίξει φώς στα ερωτήματα μας!
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σαράντα ημέρες μετά την Πανορθόδοξο Συνδιάσκεψη στο Φανάρι, ένα απόρρητο έγγραφο του Ελληνικού ΥΠ.ΕΞ. προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο με ημερομηνία <<5>> όπου η χρονική του συνάφεια αγγίζει όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν της Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης στο Φανάρι, εις βάρος πάντα της κανονικής τάξεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails