Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μας ξεπουλάνε αντί… πινακίου φακής οι προδότες

Καλό θα είναι οι αναγνώστες να το δουν με πολύ προσοχή το παρακάτω βίντεο. Τα λέει όλα?

Είναι απορίας άξιον γιατί δεν έχει δοθεί η δέουσα σημασία στον όρο που υπογράφει ο Γιωργάκης αύριο και που είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ।
«Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους। Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της...»

Αυτό σημαίνει ότι για τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ" που λένε πως θα φτάσει η βοήθεια-δάνειο Θα μας πάρουν τελικά ορισμένα «διαμάντια» που διαθέτει η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου ,( Για αυτό εξάλλου την δημιούργησαν ) και που οι εκτιμήσεις ανεβάζουν το ύψος της αξίας των ακινήτων αυτών κοντά στα 300 δις ευρώ, με τα 270 δις να διαχειρίζεται η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου αλλά να αξιοποιεί μόνο 10%-15% της συνολικής περιουσίας δηλαδή 7500 με 10000 ακίνητα παντός είδους. Βλέπε εδώ Η πιστεύει κανένας ότι μπορούμε η θα μας αφήσουν να ξεχρεώσουμε τους τοκογλύφους, από την στιγμή που τα έχουν «στοχοποιήσει».

Όλη η προσπάθεια που γίνεται έχει στόχο να μην καταλάβει ο πολίτης αυτό το ξεπούλημα. Χρησιμοποιεί ο αρχιπροδοτης συνεπικουρούμενος από όλους τους φαγοπότηδες των Μ.Μ.Ε την μέθοδο του σαλαμιού, Φέτα-φέτα τα ληστρικά και καταπιεστικά μέτρα, Αφού ξέρει βάσει των εντολών που έχει πάρει πως πρέπει να μας φτάσει στο έσχατο σημείο ένδειας για να μην μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο, από τον μισθουλακο που θα χάσουμε. Έτσι θα περάσουν όλο το ξεπούλημα και την μακρόχρονη ομηρία μας σε… δεύτερη σκέψη. Τα «προσωρινά» μέτρα που ανήγγειλε είναι.. μόνο η αρχή. Το έργο τώρα μόλις αρχίζει. Εμείς δεν θα πέσουμε στην παγίδα να τα σχολιάσουμε διότι ξέρουμε σίγουρα πως είναι προσωρινά. Θα ακολουθήσει και δεύτερο, και τρίτο, και τέταρτο πακέτο, μέχρι να τελειώσουν την αποστολή. Εάν δεν ξεσηκωθούν οι πολίτες να «σπάσουν» τις παραπληροφορητικες τηλεοράσεις που έχουν το κύριο ρόλο στην «αποκοίμιση» των πολιτών, καθώς και τα κεφάλια των κυβερνώντων δεν έχουμε καμία ελπίδα .Θα καταντήσουμε πολίτες ενός υπερχρεωμένου προτεκτοράτου .Εδω θα έπρεπε τα blogs να έχουν παίξει ποιο ουσιαστικό ρόλο αλλά στα ποιο πολλά το πρόβλημα είναι η …..Τζούλια και η μπάστα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞ ΝΤΖΟΟΥΝΣ.....ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ [[οι μεγαλοι]]....ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .....Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ [[ΠΙΟΝΙ ]]

Related Posts with Thumbnails